Header

Många som följer mig eller känner mig i verkliga livet vet att jag är en ärlig människa och står upp för mig själv. Jag låter mig inte trampas på.

Förutom de i min närhet, så är det säkerligen ett x antal av er som följer mig som inte missat att jag även driver en blogg med inriktning glamour. Med andra ord en sida där jag viker ut mig genom att sälja bilder och videos.

Visst, jag har fått en stämpel. Blivit kallad för hora, att vara en dålig flickvän, att syssla med porr och vara en dålig förebild.

Men vet ni vad ??

Det rör mig inte i ryggen.

Enda sedan jag kan minnas så har jag varit fascinerad utav striptease, exotiska dansare, glamour modeller och tjejer som viker ut sig.

När jag genom en tjej som följer mig Snapchat fick nys utav denna sida så tvekade jag inte en sekund. Jag förmedlades vidare till de ansvariga för sidan sen var bollen i rullning. Och bollen är i rullning fortfarande än idag, snart 1,5 år senare. Och jag trivs. Trivs så bra med detta.

Människor har frågat mig om det finns någon gång då jag har i åtanke att sluta. För tillfället så är svaret nej. Jag trivs. Jag gillar det jag gör och att få visa upp mig och min kropp. Det är ett annat jobb jag har för jag tjänar pengar på det jag gör.

Vad min pojke och familj tycker?!

Pojken bryr sig inte. Så länge jag tycker det är roligt och att jag trivs så tycker han att jag ska fortsätta. Mamma och pappa är inte så förtjust i det hela. Syster har accepterat det. Vissa vänner gillar det inte, medan andra tycker det är roligt att se mig köra mitt race.

Men nu är det så här att man bara lever en gång. Varför leva efter någonting dessa jävla normer säger att man ska göra när man kan leva precis som man vill?!

Jag tänker inte sjunka till den nivån iaf. Att falla för trycket av hur man borde vara och göra. Jag tänker fortfarande gå efter eget huvud och göra som jag vill och känner för.

 Det är liksom så jag fungerar. Att köra mitt eget race och njuta längs vägen.

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments