Header

Klockan är strax efter nio denna lördags kväll. Och denna piga har gjort sig i ordning för Kväller. Att gå på diet, jobba på som vanligt och träna hårt på det. Det gör så att jag blir sjukt trött. Skallen hänger liksom inte med vissa dagar. Så nu ska jag försöka sova en god natts sömn för imorgon ska jag upp igen för att mjölka lite damer. 

 


  

Kört kvällens mjölkning tillsammans med mammi. Gått riktigt fint. Hon mjölkade och jag skötte kalvar denna kväll. Jag och Jokk har teamworkat vi, sådär som bara han och jag kan. 

 

Innan vi slog igång mjölkningen så tog jag tag i att mocka ur lite småboxar som kalvar stått i, så är det bara att göra rent dom sen till veckan.

 

Och jag som satt och snackade med mammi idag att korna varit dålig på att visa brunster. Tji fick jag! Pang så var ett helt gäng igång ! Imorgon blir det att Seminera lite tänkte jag. 

 

58 som kastat sin kalv är inte så pigg, så hon är nerbäddad i en djupströbädd med massa halm så hon ligger skönt. Pysslat om henne lite extra ikväll. Sett till så att hon har ordentligt med mat och vatten. Lite VIP feeling över det hela. Men så är det. Är man sjuk ska man få extra skötsel och omtanke. 

 

Nu ska jag sluta mina blå. Godnatt !


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments