Header

Vilka jävla dagar. temperament som heter duga. Jag ger familjen och vänner en stor eloge som står ut med mig och mina ibland snabba humör svängningar. Guld ni!<3 

 

Ledig idag. Eller ledig kanske är att ta i. Har iaf inte kört något mjölkpass. Har varit på möte i Uppsala. Sedan suttit ner nu ikväll tillsammans med Jokk och sista måltiden mat. Planerat utslags kor och hur jag ska lägga upp semineringar nu kommande 2-3 månaderna.

  


 

 

Var ett mycket sämre resultat än förväntat under gårdagens dräktighets undersökningar. Riktigt besviken. Men det är väll som Jonpers sa att vi varit "bortskämda" med riktigt bra resultat och när det blir lite sämre så blir man lätt mindre nöjd. Det stämmer. 

 

Ni ska få ett inlägg imorgon angående undersökningarna. Hade tänkt slängt in ett inlägg igår, men mitt humör var pissigt och kände mig nedstämd så jag struntade i det. 

 

Annars fick jag rycka ut i ladugården en sväng ikväll. Våran 164 låg har inte kalvat än, men fått symptom på kalvnings förlamning. Kom inte upp, men är varm och pigg. Äter och är pigg i blicken. Men lika bra att ta det säkra före det osäkra. 

 

Veterinären kom ut ikväll och gav henne kalk i blodet. Hon gick även in och kände. Verkade inte vara riktigt på gång och kalva och allt kändes normalt. Bara att avvakta och se. 

 

Nu sova. Pillret är taget så ska släcka ner och försöka sova en god natts sömn. 

 

Hörs imorgon !

 

Pigan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments