Header

Igår startade tömningen inför tävlingen.

 

Trodde det skulle vara riktigt svårt att få i sig 5 liter vatten. Men icke. Med planering och ljummet vatten så gick det bättre än förväntat. Och energin var skaplig under förmiddagen fram till efter cardion och gympasset. Då blev jag tröttare och var seg som fan. Skallen hängde inte riktigt med. Men gårdagen gick bra. Bättre än jag varit inställd på.

 

Jag hoppas innerligt att det fortsätter så här och flyter på med mående, kost och vatten.

  


 

En tömning innebär att man ska tömma kroppen på all vätska för att sedan fylla på med torra kolhydrater Strax innan tävlingen för att man ska bli hård och inte ha massa vätska när man kliver upp på scenen. Man ska ha pump och se hård ut för att beskriva det på något skapligt bra vis.

 

Under 4 dagars tid ska jag dricka massvis med vatten. Tisdag 5 liter, onsdag 6 liter, torsdag 7 liter och fredag 8 liter. Detta för att skölja ur kroppen utav kolhydrater och tappa vätskan som sitter i kroppen. Kommer få springa på toa konstant. Under lördagen får jag dricka 2 liter fram till klockan 12, därefter 1 liter att smutta på resterande utav dagen. 

  

Såg en tjej på instagram som ska tävla i grenen bodyfitness som hade gjort så här på sin vatten flaska för att hålla reda på hur många liter hon druckit. För varje liter fyller man i en cirkel och på så vis tappar man inte bort hur många liter man fått i sig.

   

Från och med fredagen stryper vi alla sorters kryddor och salt på maten. Allting ska vara naturellt. Under Tisdag till och med lördag kväll så äter jag "normalt". Jag äter min frukost med 40 gram havregryn, 100 gram äggvita, 20 gram jordnötssmör, 50 gram blåbär och 50 gram hallon. Resterande av dagen äter jag 4 mål bestående utav 100 gram kyckling, 100 gram grönsaker och 10 gram nötter. Förutom sista målet på dagen, då är det inga nötter att inta. Det är inga kolhydrater i form av potatis eller ris till dessa mål. Allting sådant är strypt.

 

Söndagen, på tävlings dagen, kommer jag äta en liten frukost bestående utav havregryns gröt. Efter det ska jag trycka i mig riskakor varannan timme tills det att jag ställer mig på scenen. En liten tid innan så får jag även slänga på lite nutella på riskakorna för att få lite extra pump i musklerna. Tror ni jag längtar eller ?! Ska bli guld! Som det ska knulla i munnen.

  


 

Annars var jag iväg igår till Wilma i Gävle för att fixa mina naglar inför tävling. Efter lite snabbt snack kom vi fram till spetsiga med endast glitter i silver eftersom jag har så mycket färger i håret och det kan lätt bli plottrigt om det är mer färger på mig. Bikinin är ju svart och silver så dessa naglar kommer matcha perfekt!

  


 Sov hos syster inatt. Vaknade pissnödig som ett as halv 4 imorse. Gick upp, pissade och drog iväg ner till mig när hon stack till ladugården. Hem för att väga mig vilket resulterade i 53,4kg. Lite bilder på formen till coachen. En kopp kaffe och vatten. Förberedelser inför frukost. Är hungrig som ett as, men för tidigt att käka än med tanke på att jag måste vara smart att sprida ut målen under dagen för att hålla hungern och energin skaplig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments