Header

Helt ärligt. Jag tror fan jag ska duscha och krypa till sängs nu. Sjukt trött efter en fullspäckad dag med både det ena och det andra.

 

Konstigt nog var jag riktigt pigg imorse när klockan ringde 04.15. Det brukar vara Dennis som får väcka mig till liv, men inte denna morgon. Klev upp, slängde i ordning väskan med kost tillskott och gymkläder. Sen drog jag iväg. 

  


 

Morgonens pass tillsammans med mamma. Vi sköter det mesta i helgen, förutom när pappa rycker in någon timme. Farbror är utomlands så finns en hel del att stå i utöver korna som ska mjölkas och kalvar som ska skötas. 

 

Morgonens pass gick trögt men fint endå. Strax vid 8 stängde jag av vakuumet. Spolade av gropen, slängde igång disken och checkade av det sista. Frukost tillsammans med mamma , pappa och Dennis.

 

Sen åkte jag direkt till gymmet för att avverka ett pass med fokus på armar och mage. Ett bra pass. Känns skönt att kroppen verkar vara reko igen, att motivationen är på gång tillbaka och att det känns bra. 

 

Hemåt. Duscha och svida om. Dennis hade spacklat klart det blivande sovrummet när jag kom hem. Det kommer bli så sjukt fint det där! Längtar ihjäl mig! 

 

Vi drog iväg till stan. Köpte färg till taket och tapetklister. Beställde även tapeter som kommer hem nästa vecka. Handlade lite annat nödvändigt och åt käk innan vi styrde hemöver igen. 

  


 

Sen så var det dags för kvällens mjölkning. En lördag eftermiddag och kväll tillsammans med mamma. Teamwork deluxe tillsammans med vallhunden Zeb. Vi har gjort det bra än så länge denna helg och vi tänkte fortsätta i samma spår.

 

Kvällens pass har faktiskt gått riktigt bra. En dam vid namn 275 Skotta fick komma upp i verkstolen på grund av att hon var öm i en klöv. Visade sig vara eksem. Ett vått omslag med salicidsyra så ska det reka upp sig.

 

En seminering utav 299 också för den delen när vi endå var igång. Dosen Lautrust fick göra henne sällskap och förhoppningvis blir det en liten söt i magen. Hennes brunst var klockren tidigare idag! Under morgonen hade hon på något vänster hoppat över grinden och in till sinkorna och de dräktiga kvigorna. Det var full fart där imorse. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments