Header

Succesivt börjar jag landa efter denna 5 månaders diet, tävlingen och omställningen till att äta mer. 

 

 

 


 

Ärligt talat så har jag mått riktigt kasst efter tävlingen. Tappat bort mig själv och både min självkänsla och självförtroende slog i botten på grund utav flera anledningar Som jag inte tänker gå in på. 

 

Men nu känner jag att jag börjar känna igen mig igen. Den där glada och målmedvetna pigan är på gång tillbaka ordentligt. Hon den där pigan som stoltserar med huvudet högt, som ser det möjliga i det omöjliga, som har skinn på näsan och står för den hon är. Hon är nästintill tillbaka. Och det är jag glad över. För efter tävlingen har jag varit ledsen inombords för att jag tappade bort mig själv och var så jävla vilsen. Men jag är på god väg tillbaka och är så sjukt jävla glad över de som finns där och funnits där för mig under hela resans gång och efteråt.

  


 

Men nu är det nya tag som gäller. Arbetet på gården fortsätter, jag spenderar tid med fina människor omkring mig, jag har fokuset att om 18 månader tävla i bikinifitness igen, en ny coach och för tillfället äter jag som en häst för att orka jobba och träna hårt för att bygga muskler. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments