Header


Idag körde jag sista passet på gymmet innan tävling. Noll energi och styrka, men ack så jag njöt av varje sekund jag var där! 1,5 års slit och nu har deta kapitel av denna resa snart kommit till sitt slut. Det är så jävla sjukt och lyckan efter passet var total!

   

 Och jag tvingande tillbaka tårarna bara för att inte förstöra mina nya fransar. Får gråta en skvätt imorgon när limmet torkat.

  


 

Dagen har gått åt till att käka frukost , iväg till J för att fixa fransar, äta mer, köra ett överkropps pass på gymmet, göra i ordning matlådor tills fredag och lördag, tvätta, packat, korrigerat det sista med bikinin, packat mera, stämt av med coachen, tränat posering , sovit, ätit mera, hinkat 7 liter vatten och bara chillat.

 

Vägde in på 52,4kg imorse. Coachen har börjar lagt till kolhydrater igen. 50 gram potatis i 3 av 4 matlådor. Inga kryddor. Bara naturellt. Ska även få äta hotell frukost på söndag morgon för att ladda på lite i kroppen inför scenen. Guld!

 

Nu ska jag snart sova. Koka gröt och fixa frukosten jag ska ha på lördagen. Sen försöka sova. Är inte nervös, utan förväntansfull och taggad som fan. Herregud. 

  


 

Och den där fetto korgen. Den säger till mig att den är lika dejting sugen som jag på söndag efter tävlingen!

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments