Header

Helt ärligt när jag skriver det här inlägget så är det med någon tår i ögonen. Men jag har valt det här. Och att släppa bomben nu. 

 

Som ni har fått tagit del utav så är jag mitt uppe i satsningen på att debutera i bikinifitness om exakt 33 dagar. Jo jag vet. Jag räknar ner för varje dag som går. 

 

Och som ni också vet så har jag många bollar i luften när det gäller sociala medier och denna blogg som Succesivt växer. 

 

Men på senaste tiden så har jag haft för mycket press på mig själv av att vara otroligt aktiv på massa olika sociala medier överallt och ingenstans. Detta har resulterat i att jag byggt upp en inte stress som jag gjort att jag inte svarat på träningen och resultat som jag hoppats på. Eller träningen och resultaten är bra hittills , men stressen inombords gör att kroppen blir fuckad. Både hjärna och kropp. 

 

Så efter många om och men så har jag beslutat mig för att tagga ner lite med det här med att vara aktiv hela tiden på sociala medier. 

 

Jag tänker inte lägga av. För det här med bloggen behöver jag för att kunna ventilera min hjärna och tankar. För att kunna dela med mig till er om mitt liv om i princip allt var det innebär. Jag tänker bara försöka skriva ett inlägg om dagen när energin finns där. Vissa dagar kanske inte samma energi finns och då låter jag bli att uppdatera er. Samma gäller min gilla sida på Facebook. 

 

Snapchat har jag tagit bort helt. Piganlina på instagram ligger på is. Min egen privata Facebook kommer jag tagga ner på. Min glamour sida på nordicfinest kommer jag fortsätta driva och lägga upp material när energin finns.

 

Jag måste prioritera det som ger mig energi och satsa dessa 5 veckor helhjärtat på träningen tills jag är i mål och står på scenen. Jag kan inte pressa mig själv för att prestera på det jag kunnat gjort förut. 

 

Och jag vet att ni som följer mig kommer finnas kvar oavsett om det är idag eller om 5 veckor. 

 

Just nu måste jag fokusera till 110% på arbetet på gården och med i princip all övriga tid på träningen. Fokus. Hårt jävla fokus. 

 

Men jag lovar.

 

Om ca 5 veckor är jag tillbaka och landat efter tävlingen är jag back on track och fit for fight igen. 

 

Men just nu måste jag koncentrera mig på detta. Det är ju endå snart 1,5 års slit som står på spel. 

 

Och en sak till. 

 

All kärlek till er ! <3

  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments