Header

Gårdagen. Morgonen och förmiddagen. Deprimerad som ett as. Bröt ihop. Ångest. Mamma ringde psyk. Upptrappning av medicinen igen för mitt bipolära. Orkade ingenting. Drog till Mammi och pappi. Där känner jag mig trygg. Sov ett par timmar. Åt. Kände mig lite halvt bättre. Ska ringa till psyk på måndag för att kolla över medicinen igen.

 

Körde kvällens mjölkning tillsammans med T. Gick fint. Tog upp 1194 i verkstol som ömmade i en klöv. Hittade en sten som satt fast. Förhoppningvis blir hon bättre. 

 

Hemåt för mat i magen. Iväg för kaffe hos bästis.

 

Sen fick pigan här en snille blixt utan dess like med en snudd av energi kick. Eller snudd och snudd. Ett jävla ryck. 

 

Fika rummet fick sig en omgång. Diskmaskinen åkte igång. Dammsög och torkade golven. Fixade hemtrevligt och fint.

 

Slängde igång en tvätt med kläder. Hann hänga den under natten med. Ligger en till tvätt i som ska hängas när den andra torkat. 

 

Tog tag i att fixa stor rengöring utav mjölk rummet. Drog igång högtrycken. Körde igenom överallt. Golv och väggar. Rengöring under tanken. 

  


 

Sen kom mjölk Chaffuören. Så blev en liten rast tillsammans med honom. En kopp kaffe och lite snack om allt mellan himmel och jord. 

 

När han stack så fixade jag med att göra rent gummi packningar runtom på tanken. Så nu är det fit for fight. 

  


 

Blev pratandes med M i telefonen en sväng. Sen slog jag omkull mig i fikarummet en timme. Slumrade nog till sisådär en 30 minuter och nu sitter jag och knaprar på hårdbrödmackor med ost och en kopp kaffe.

 

Då drar vi igång denna morgon! Godmorgon!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments