Header

Det är roligt att det fortfarande är en hel drös som droppar in här och checkar av läget.

 

Det tråkiga är att energin inte Funnits till att uppdatera. Eller där ljög jag. För energin är på topp. Jag är väldigt spontan och impulsiv för tillfället. Huvudet går på högvarv och jag är på gång och skulle kunna starta upp ett x antal projekt! Planerar i skallen. Vet hur bra det skulle bli. Irriterar mig om jag inte får köra på. Är social, men på mina villkor. 

 

Är inne i någon period när jag har energi, kan inte sova. När jag väl somnar sent inpå nätterna vaknar jag tidigt på morgonen och är pigg som tusan. Tog till och med en sömn tablett här om natten, men insåg snabbt att det inte är någonting för mig. Så den skiten får vara. 

 

Jag är lite hyper för tillfället. Dock inte så extremt som förut. För nu vet jag med mig och kan kontrollera det hela. Det kunde jag inte förut och märkte inte av sådant här själv.

  

Det är mycket som händer och sker. Mycket jag inte kan gå in på. Mycket jag kan gå in på. Men vet inte var någonstans jag ska börja. 

 

Jag jobbar och står i som vanligt. Man märker dock att när kalori intaget dras ner så har man inte samma ork och styrka. Bland annat märktes det här om dagen när vi hade en svår kalvning. Ett inlägg om detta kommer senare under dagen. 

 

Korna verkar börja mjölka på bra igen, eller bättre än dom gjort senaste veckorna. Det är lugnt med kalvningar. Semineringar går som tänkt för alla som seninerats hittills i april har visat klockrena brunster!

 

Träningen är igång igen. Jag kör på. Coachen och jag har lagt i en till växel i denna resa emot scenen. Det ska ni få ett inlägg om under lördagen då det är 7 veckor ut kvar till tävling. 

 

Ett repotage om mig som bonde och den helhjärtade satsningen inom bikinifitness Är på gång. 

 

Jag har valt att lägga mindre energi på instagram för Piganlina och mer energi runt min instagram Linafarmerfitness. 

 

Ska försöka återfå gnistan till att blogga här mera. Men när man har 538383 bollar i luften glömmer man lätt bort att uppdatera och krutet läggs på annat roligt. 

 

Har fått en nära vän att stå mig ännu närmre, Lina. Guldvärd tjej. Som förstår och finns där. Som jag träffar flera gånger i veckan. Det är inte ofta jag går ihop med brudar. Men denna tjej är som mig. Inte sådär tjejig, utan mer lite bonde style. Precis som mig. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments