Header

Alltså gårdagen. Bra, men också mindre bra. 

 

Jag körde morgonens mjölkning tillsammans med Mamma. Allt gick sådär klockrent. Precis som dagen före. Satt nöjt och käkade min frukost när det plingade till i mobilen. Kollade och såg att tjejen dom ska sy min bikini till tävlingen hade taggat mig i ett inlägg. 

 

Snabbt kollade jag och jävlar ! Där var den! Min fina svarta glimrande svarta bikini med connectors i diamanter och silver! Jag grät av lycka, helt ärligt, jag stortjöt! Ringde mamma som trodde jag gjort illa mig. Ringde syster som också trodde samma sak. Hon ville att jag skulle komma på kaffe och visa bilderna på bikinin.

 

Sagt och gjort. 

 

Satt mig i bilen, vred på hardstyle med hög volym, solen sken, värme i luften och livet lekte. 

 

Sen kom nästa käftsmäll. 

 

Hann bara se någonting svart och en duns. Bromsade ner och såg i backspegeln någonting svart som låg och sprattlade för att sedan springa sin väg. 

 

Fan i helvete ! En svart katt. Syster har en svart katt. Må det inte vara hennes katt. 

 

Körde upp på gårdsplanen. Skrek till syster att jag troligtvis kört på hennes katt. Hon och T följde med mig. Vi hittade på en katt. Och det konstaterades att det var systers katt. 

 

Fuck My Life. 

 

Det var en del av min gårdag kära ni. 

 

 

 


 

Förutom det så hade vi ut veterinären på 1219 som inte bara legat i kalvningsförlamning, utan dragit på sig en juverinflammation i en bak spene med. Penicillin på henne i sisådär 5 dagar. 

 

Ett möte angående kvigor på eftermiddagen och kvällen. Mer kan jag inte säga om detta. Kanske i framtiden. Kanske inte. Det är sådant som visat sig. 

 

Men jag ska tillägga en grej. 

 

Jag är inte bitter. För livet Det leker även om det stormar ibland. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments