Header

En liten uppdatering kanske skulle vara på sin plats tänkte jag. 

 

Varit så knepig i kroppen. Halsont, frossa och feber liknande symptom från och till. Dagen har gått åt till att kliva upp för att äta frukost. Därefter sovit fram emot ett tiden och i med lunch. Sen sov jag fram tills det att jag skulle till ladugården för att köra kvällens pass.

 

Som de flesta vet vid detta laget så har jag en tendens till att vara klumpig utav mig. Eller klumpig. Man kanske ska säga att jag inte tänker så långt alla gånger här i livet utan bara gör sen blir det som det blir. 

 

För när jag skulle iväg till ladugården var bilen låst och ingen nyckel Syntes till. Jag vände upp och ner på allt innan jag insåg att det fanns en ganska stor möjlighet att jag lagt nyckeln i karlns bil som dragit iväg till jobbet tidigare under morgonen. Mycket riktigt. I hans bil fanns den och med tanke på att han inte slutat än och inte var på gång hitåt på någon timme så fick min kära far hämta mig, men det gick det med. 

 

Pappa började med att åka iväg med traktor och foder vagnen. Medan han fixade det så tog jag och vallhunden Wille tag i att fösa Korna ifrån foderbordet emot mjölk gropen. När vi fått över alla så var pappa klar och kunde ta över fösning utav damerna. 

  


 

Jag satte igång och mjölkade för fullt. Inte helt fit for fight i kroppen och med en kvav värme i gropen. Så allting gick segt ikväll. Seg piga, sega kor. Kor som skitade ner mig, gropen och maskinerna. Ikväll var liksom en skitig kväll. Men det gick. Vi tog mjölkningen i hamn och det är det som räknas i slutet. 

  


 

En seminering utav 173 blev det ikväll med. Fick tjuren Bytes i sig. Hade en dam vid 263 som följde mig hack i häl med dessutom. Brunst utan dess like. Ska Seminera henne imorgon är det tänkt. 

 

När allt var klart i ladugården så kom fina och hämtade mig och så fick jag tillbaka nyckeln till bilen på en gång. Guld!<3 

 

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen krypa ner brevid han. Han som fått mig att inse att det som fattats i mitt liv är han. Han fyller ut det som varit osäkert och tomt. Världens finaste. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments