Header

Allstå senaste veckan. Ett ord. KAOS!

 

För det första så drog mamma och pappa iväg utomlands förra söndagen. Välbehövlig semester. Allting var planerat in i minsta detalj som det behöver vara för att allting ska fungera när någon utav oss åker iväg en längre period.

 

Efter ett par dagar så blev det en sjukskrivning. Den känslan att stå där en man kort. Men efter många om och men så löste jag det hela. Turligt nog.

  


 

Känns som att senaste veckan bara gått åt till att jobba som ett arsle, få allting att fungera så bra som möjligt och bara köra på. Turligt nog har jag en pojke som gärna hänger på och är med mig när jag jobbar. Frivilligt dessutom. Annars hade han nog inte fått sett mig mycket denna vecka. 

 

Att kroppen inte har varit min bästa vän på sisådär 1,5 veckors tid är inte det mest optimala för tillfället heller. Feber från och till. Halsont från och till. Lågt med energi och försöker ta mig genom dagarna. Stress.

 

Inatt hade jag dock en riktig feber topp och det kändes som om allt skit kom ut ur kroppen. För idag känner jag mig piggare. Bara att vila ett tag till innan jag tar tag i gymmet igen. 

  


 

Men en sak är säker. Trots det att denna vecka inte gick som planerat så löste pigan det hela. Nu är det bara att ta nya tag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments