Header

Som sagt så känns det som om dagarna går långsamt numera. Förutom idag.

 

Upp vid halv 8. På med lurarna och kopplade upp mig till vakna med NRJ. Bästa radio stationen enligt mig. Ut på en 30 minuters promenad. Hem för en god frukost. Frukosten är liksom det bästa på hela dagen. Helt klart.

 

Iväg för en repa på gymmet där bland annat rygg och mage fick sig en omgång. Nötte även posering utan dess like tills fötterna började blöda. Men nöjd med passet blev jag. 

  


 

Lite mera käk. In till staden för att uträtta lite ärenden. Kaffe hos min bästis. Mer mat. Däckade på soffan och nu inta sista målet med mat bestående utav blåbär och äggvita. 

 

Någonting jag lärt mig under denna diet är iaf att laga mat på olika vis. Krydda på olika vis. Lärt mig att vissa matvaror jag inte gillat förut är faktiskt gott om man tillagar på sitt egna vis. Vissa saker har till och med blivit bland mina favoriter. 

  


 

Jag uppskattar mat och olika matvaror mer än jag gjort tidigare. Och jag ser fram emot att fortsätta laga mer mat efter denna diet så ni anar inte. Hälsosamt såklart. Att få stoppa i mig bra näring och börja snickra vidare på formen jag har nu och utvecklas. Både fyskiskt och psykiskt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments