Header

Det är sjukt att så pass många kikar in här dagligen för att se om jag uppdaterat någonting roligt, nytt och fräscht åt er. Om något kapitel ur mitt liv. 

 
 


Det känns skönt att ha pausat ner lite med det här med att vara så aktiv som möjligt på sociala medier. Ingen press och jag kan andas och fokusera på ett helt annat vis. 

 

Men jag ska erkänna att jag saknar att ha energin som jag brukar, kunna engagera mig i bloggen och verkligen gå all-in med att skriva om livet på gården och det som händer i mitt liv. 

 

Och jag tackar så innerligt för alla fina meddelanden, Lycko önskningar och ni som skriver att ni saknar mig. Jag saknar er med.

 

Men som sagt så kommer jag tillbaka snart igen på allvar igen. 

 

Det är trots allt bara 19 dagar kvar till tävlingen och endast 5 mjölkpass kvar innan jag går på "semester". Ska vara ledig , eller försöka iaf, ifrån ladugården 2 veckor tills dagen efter tävlingen. Ska bli skönt på ett sätt, mindre skönt på ett annat. Men jag känner ju att kroppen och skallen behöver vila ifrån arbete under dessa 2 veckor som snart är kvar. 

 

En riktig skitdag i övrigt. Låg energi och sen åkte jag på något magsjuke liknande imorse. Helt ärligt skitit tarmarna ur mig och trodde inte jag skulle kunna mjölka kvällens pass. Men rastlös blev jag och stack iväg endå. Så avklarade kvällens pass tillsammans med mammi. 

 

Ska dra iväg till syster nu och äta sista målet mat tillsammans med en kopp kaffe. Sen sover jag där. Ska dra morgonens pass imorgon med henne och tänkte att jag sover där med henne. Pallar inte vara själv. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments