Header

Senaste månaden har jag inte varit mig lik. Och nu har kroppen sagt ifrån och psyket har blivit kaos. Och så här rädd för mig själv har jag inte varit på länge. 

Jag har ärligt talat varit nere på botten ett tag och även haft massa dumma tankar som jag hade när jag hade ätstörningar. Haft för mycket bollar i luften så att jag till slut har brutit ihop och ringt till mamma för att jag inte vet var jag skulle ta vägen någonstans. 

Men efter att ha pratat djupt med mamma, fått massvis med stöd ifrån pojkvännen och pratat ärligt med min coach som hjälper mig med kost och träning inför kommande säsong av tävling i bikini fitness, så känns det lite bättre. 

Jag har valt att logga ut ifrån facebook och messenger. Jag har raderat dessa appar på mobilen. Jag har även tagit bort chatten för min sida som jag driver med striptease och lättklädda bilder och videos, även kik och snapchat är raderade. Och det känns förjävla skönt. 

Sen vet jag att jag varit sjukt dålig på att svara på meddelanden , sms och när en hel drös ringt till mig. Men när jag mår dåligt stänger jag ute sådant där och bara kör på. Jag har fortfarande inte orken att snacke i telefon eller vara social. Det är inget illa menat för er som försökt nått mig. Mitt psyke pallar inte bara. Jag blir stressad och bryter ihop.

Nu försöker jag fokusera på mig själv. Att få tillbaka min energi. Fokusera på nya kosten och tränings upplägget för att bygga muskler och behålla formen min. Driva denna blogg vidare. Extra knäcka med min andra sida för att tjäna lite extra cash.  Umgås med människor som jag har runt omkring mig. Bara vara och hitta mig själv igen och styrkan. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments