Header

Efter sisådär 3 timmars sömn hos syster inatt så var man inte rikigt på hugget idag, på humör eller på gång. Vissa dagar och kvällar spårar det som fan för henne och mig. Vi fuckar ur totalt och igår höll det på i säkerligen 4 timmars tid. Så vi får skylla oss själva helt klart.

  

Körde morgonens mjölkning tillsammans efter denna typ sömnlösa natt. Alltså trots det att man varit sjukt seg så tog man sig igenom passet med hjälp utav kaffe , kaffe och mera kaffe. Mjölkade även ett x antal damer som håller på att saknas, bland annat dessa töser på bilden ovan. 


 


Avhorningar utav kalvar och dräktighets undersökningar har vi haft idag med. 14 undersöka varav 10 dräktiga. Inte helt nöjd ,

men helt okej liksom. Roliga är att de flesta tagjt sig på första semineringen. 

  


 

Vi har även tagit tag i att avmaska en grupp små kvigor som ska ut på bete imorgon tillsammans med en Gammel ko som vi sinat av. Så dom får lite trygghet och lugn tänkte vi. Så imorgon har vi lite att stå i. 

 

Var iväg nu på kvällen för ett tag sedan för att Seminera en kviga på Vifors. Lite krånglig men det gick till slut. Syster har även seminerat ett par kor ikväll. 

 

Ny coach, nytt tränings upplägg och nytt kost schema har jag numera. Körde första passet på detta schema idag på gymmet. Helt mör i kroppen nu och skallen har kraschat totalt känns det som. Precis tryckt mat och om en stund ska jag trycka i mig casein innan läggdags. Ett protein pulver som tas upp långsamt av kroppen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments