Header

Han som säger att jag inte luktar koskit, utan sommar. Han som tycker jag är finast naturell och med skit upp över öronen. Han som spontant kan dyka upp i ladugården när jag jobbar. Han som kramar om mig när jag är som grisigast skitigast och rycker bara på axlarna. Han som pussar på mig innan han beger sig till jobbet och som pussar på mig innan vi somnar.

Han som håller på att skratta ihjäl sig när jag som i vanligheten uttrycker mig på ett klumpigt vis och tycker det är charmigt. Han som står ut med mina Impulsiva och spontana idéer. Han som finns där alltid, både i de bra och de dåliga dagarna. Oavsett om jag är hyper eller nedstämd. Han som lyfter upp mig, kollar mig djupt i ögonen och kysser mig kärleksfullt.

Han som kallar mig för lilldamp och han själv för stordamp. Både är lika rastlösa och har överskotts energi. Om det bådar gott får vi vänta och se.

 

 

Han som accepterar min livsstil som bonde. Som förstår hur det fungerar och hur mycket jobb det är bakom det hela. Han som också accepterar min satsning inom att tävla i bikinifitness. Som förstår att jag behöver mina matlådor och att jag lägger ner mellan 10-12 timmar i veckan på gymmet. Han som accepterar att jag är en glamour bloggare vid sidan om och säger "så länge du tycker det är kul!".

Kort och gott med denna långa text vill jag säga att jag hittat en rackare som tar mig precis för den jag är och som inte försöker ändra mig på något vis. Som fastnat för mig precis som den Lina jag är. Som inte visste vem jag var innan vi såg varandra för första gången. Som därför inte kunnat dömt mig ifrån första gång. 

Som jag är innerligt glad över att ha stött på. Som jag fastnade för i samma sekund som jag såg honom. Som fått mitt hjärtat att slå så hårt att det gör ont.

 

 

 

D <3

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments