Header

Sådär! En liten update kanske skulle vara på sin plats. Ekat tomt här någon dag på grund av att motivationen inte varit på topp. Varken för bloggande eller övriga grejor i livet.

  


 

Tiden för tillfället går åt till arbetet på gården, träningen, kosten, fix hemmavid, min glamour sida, vänner och pojken. Försöker få allting att gå ihop. 

 

Annars då?!

  


 

Det knallar på med allting på gården. Andra skörden är inne efter många om och men. Varit så dålig väder och det har tagit tid innan åkermarkerna har kunnat torka upp så att maskinerna kunnat åka ut där. Månadens provmjölkning är avklarad. Skit är utkörd på åkrarna. Korna mjölkar inte som dom gjort, så ett lägre snitt kommer det säkerligen att bli denna månad. 

  


 

Vi har en byggnation på gång i ladugården där vi har mjölkkorna och kalvarna, även en byggnation på gång där vi har sinkor, ungdjur och dräktiga kvigor. Tänkte jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg angående detta under dagen så ni får ta del utav vad som är på gång att hända här på gården och vad vi ska hitta på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments