Header


Jag är inne i något lyckorus. En sådan där period av eufori. En sådan där sjukt härlig känsla. Ni vet när man blir förälskad. En sådan känsla. Enda skillnaden är att jag är förälskad i livet inte i en person.


 

 


 


 


 

Eller där ljög jag en gnutta. För när jag är i detta moode så gillar jag i princip allt och ingenting. Personer, vädret, saker. Alltså små jävla detaljer.

 

Jag är taggad på allt. Huvudet går i högvarv. Jag vill göra 5337388 olika projekt. Jag påbörjar projekt. Jag springer runt och yrar. 

 

Allt är roligt. Jag menar allt! 

 

Jag är social. Sådär sjukt social och pratar i tele konstant förutom när jag jobbar. Skriver med folk. Försöker få kontant och bekräftelse ifrån människor. 

 

Jag är hög. Hög på livet. Förälskad. I livet. 

 

Det som bromsar mig denna gång är medicinen. Det dämpar ner dessa perioder av hypomani. Det märker jag. För jag varvar upp som fan, men inte lika ordentligt förut så att det spårar. Tror jag iallafall. 

 

Och det är lockande med att ta bort tabletterna. För att spåra och fucka ur. Bara en sista gång. Men jag vet med mig Själv att det skulle göra så att jag kraschar totalt. Och det ids jag inte. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments