Header

En sovmorgon och en god frukost tillsammans med karln. Tror jag sovit 11 timmar inatt. Välbehövligt. Kroppen har inte varit med mig senaste veckan. Halsont och feber frossa från och till. Halvt med energi och seg i kroppen. Vilar ifrån gymmet denna vecka och kan förhoppningvis köra igång på tisdag igen. 


 

Skulle ner till ladugården och ta tag i en seminering. Karln ville hänga på. Seminerade 32 ännu en gång. Visat någon halvdan brunst och igår gav hon ifrån sig en klockren. Så slängde i henne en dos med köttras. Förhoppningvis tar hon sig. 

 

 Väl när jag var ute hos korna insåg jag att 1234 borde tas in inför kalvning. Hon är en sådan där lurig dam. Som inte fyller juvret ordentligt inna kalvning, utan visar typ ingenting. Tänkte att det är lika bra att ställa in henne på Box utifall att hon skulle få för sig att trycka ut en liten söt.

 

Sagt och gjort. In för att förbereda Box. Tog in 1234 som gick som en dans.  Insåg då att kviga 274 börjat kalva med lite sega intryck. Ingenting hände mer än att klövarna åkte in och ut. Sen avtog hennes krystningar. Var bara att hämta kättingarna och slänga på dessa runt kalvens ben. 

  


 

Efter ett tags bökande fick jag tillsammans med mycket hjälp ifrån D ut den lilla som visades vara en tös. Som fått namnet 480 Petra. 

 

Så här brukar det sluta. Att man ska göra en sak så slutar den med ett x antal andra grejor. Isag skulle det börja med en seminering och slutade med en problematisk kalvning. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments