Header

Inte många timmars sömn inatt. Men jag har mig själv att skylla. Helt död när klockan drog igång denna morgon. Och kallt var det. Och mörkt. Jag gillar inte mörker och kyla. Gillar mer när det är ljust och varmare ute. Det är bara att inse att denna sommar är över. Om det verkligen varit en riktig Sommar kan ju diskuteras. 

  

Men vi har tagit denna mjölkning i land med. Och snabbt har det gått. Eller effektivt som fan. Allting har bara flutit på. Som det ska vara trots att det inte är så alla gånger. 

  

Jag har skött kalvar för en gångs skull. Jag brukar mjölka korna, men idag blev det att jag fick fixa kalvarna. Sköta allting runt omkring dom. Strö halm i boxarna, mjölk som skulle pytsas ut, vatten och foder, hö, mocka och strö åt de större flickorna. Mockat ut lite kalvningsboxar inför kommande kalvningar här framöver. Mockat och strött till damen som står inne för kalvning. 

  

Zeb fick vara med denna morgon. Lämnade de andra 2 pojkarna hemma, men insåg snabbt att jag kommer ha att göra idag så bad pojken köra ner dom när han skulle åka till jobbet. Och hit kom dom små. Riktigt nöjda! 

 

Att karln drog mig tätt intill och kramade om mig hårt trots det att jag är skitig som fan. Det gjorde min dag. Ännu en gång försöker jag inse att jag har hittat någon som inte är så brydd utav sig. Men jag har fortfarande svårt att greppa det hela.

 

Nu ska jag slänga i mig lite frukost är det tänkt så jag kan ta tag i resterande uppgifter som står på schemat idag. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments