Header

Inte den bästa morgonen jag varit med om kan man lugnt säga.

 

Vaknade fem i fem, 5 minuter innan korna ska tas in för mjölkningen. Fan. Ringde farbror och sa att jag var på gång. Seg hela morgonens mjölkning, känns som om jag inte vaknat än heller. Fortsatte morgonen med att en ko på något vänster lagt sig över sin kalv som dog, en kviga. Helvete! Tårarna rann och det kändes förjävligt. Har aldrig varit med om någonting liknande. Kan även tillägga att vi fick en dödfödd tjurkalv under gårdagen efter Vh Orlando. 

  


 

Fick ta ut veterinären då 1132 blivit flockig i en spene. Visade hårt utslag på 2 spenar när hon paddlades. Prover togs på dessa spenar och svaren kommer imorgon någongång. Fick pencillin och smärtstillande åt henne som hon ska gå på i 5 dagar. 

 

La om 1138 med våtomslag med salicidsyra, början till klövspalt. Lite sprucken i klövspalet och ömmar. La även om 694 limax ännu en gång, tar tid innan dom försvinner. 

 

Seminerade 606 med Vr Felipe, 3:e gången gillt förhppningsvis. 

 

Ska egentligen plugga men känner ingen inspiration till det. Så har spacklat små hål i köket, tänkte äta, dra iväg till staden för att storhandla och troligen dansa lite på Pole Poison för att släppa allt ett tag. Inte bara ladugården, utan skolan. Blev sjukt mycket att ta in igår.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments