Header

 

"Du ser ut som en kille , du går som en Karl, det är okvinnligt att bygga Muskler och bli större , att du orkar tramsa sådär, lev livet , skit i matlådorna, ät vad du vill... "

Kommentarerna om min livsstil och mina mål inom fitness kan göras till en lång lista.

Jag vet. Jag går inte "kvinnligt". Jag går mer som en Karl och har ett grövre stuk på kroppen. Men jag tycker det är snyggt. För jag känner mig stark och jag ser stark ut. Jag trivs med mig och detta val.

 

 

Jag kommer bli större i muskulaturen. Det är det som är målet för mig. Jag siktar hela tiden på att genomföra varje pass till punkt och pricka. Låta musklerna arbeta tungt. Låta dom växa. Alltid förbättra mig och utmana mig själv.

Nu när jag är Offseason, det vill säga inte i tävlingsform och deffar, så kan jag absolut trycka pizza och godis varje dag om jag känner för det. Men vet ni vad ?! Att trycka pizza, snabb mat, massa socker och läsk varje dag kommer definitivt inte bygga några muskler. Jag äter BRA mat i princip varje dag. På helgerna äter jag mer fritt och en del sötsaker. Bara för att släppa på tyglarna lite och njuta utav livet. Det måste man. För mig är det inte hållbart att Offseason Leva 110% strikt 24 timmar om dygnet.

 

 

Men mina matlådor är en stor del utav mitt liv. Jag kör Foodprepp en gång i veckan när jag förbereder veckans ranson utav mat intag. Dom är fyllda med bra urval av mat så som kyckling , kött, potatis, ris, havregryn, jordnötssmör etc. Protein , bra fetter, bra kolhydrater.

När man kommit in i rutinerna kring matlådor och gymmet. Då snurrar det på. Jag trivs som fan med struktur i livet när det gäller detta. Jag behöver detta. Mycket för mitt bipolära för jag vet att det hjälper mig på traven att hålla det i schakt när jag har maten och gymmet. Det får mig att fokusera. Det får mig att må bra.

Att detta skulle vara trams? Absolut så förstår jag människor som tycker det. Men för att satsa på att bli bättre i fitness och att tävla så gäller självdisciplin. Kosten ska planeras och intas, träningen ska genomföras och coachen ska uppdateras för att stämma av och se om korrigeringar behövs. Allting måste klaffa för att målen ska kunna nås.

 

 

Att ta tag i kosten, börja med träning som ledde till att tävla i fitness är bland det bästa beslut jag gjort i mitt liv. Jag har fått blodad tand för detta utöver korna och siktet är att köra ett år Offseason och förhoppningvis om allt går enligt planerna påbörja min kommande diet nästa sommar för att ställa mig på scenen vintern 2018.

 

 Foto: body.se

För detta är för mig skönhet, inte att tävla i fitness. Missförstå mig inte. Utan skönhet för mig är när man trivs med sig själv både fysiskt och psykiskt oavsett form eller stuk. Att man kör sitt eget race och gör det man trivs med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments