Header

Jag vet. Varit off en tid igen. Men med mycket tankar och energi läggs åt träningen och ladugården. Så att försöka trycka den sista energin på bloggen och sociala medier är liksom inte med mig alla gånger. Sen att jag åkt på förkylning och feber gör Inte saken bättre.

 

I förra veckan var det dräktighets undersökningar och jag kan inte annat än och vara helnöjd! Ni ser allt på bilden nedan! 20 undersökningar varav 17 stycken damer som har en liten bääääs i magen.

  


 

Att våran fina 735 Frassa äntligen är med kalv gjorde att jag nästintill dog av lycka! Den snyggaste damen i besättningen och som faktiskt fått 8 (!!!) doser i sig innan hon tog sig dräktig! Helt klart värt det! Varje liten dos! Att hon tog sig dräktig med tjuren Capital Gain gjorde saken inte sämre ! Lycka ! Jag hoppas innerligt att det blir en kviga efter denna dam! Jag lovar ! Då ska det firas stort ! En stor jävla tårta med hennes nummer och namn på! 

  


 

 


Att 57 Jolly tagit sig med x-vik, dvs könssorteraD sperma gjorde inte saken sämre ! Jersey rakt igenom ! En utav våra bästa korsningskor!

 

Lika så 109 är dräktig med x-vik. Fan vad grymt !

Inget juver att hänga i julgranen men produktionen på denna dam, speciellt som första kalvare är inte att leka med. Därav en bra juver tjur och x-vik eftersom jag inte har någon dottern efter denna dam och vill gärna föra hennes produktions gener vidare och dessutom kanske få ett bättre anlag till juver. 

  


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments