Header

Idag söndagen den 7 maj är jag 6 veckor ut ifrån tävling. Det närmar sig sakta men säkert. Eller sakta. Det känns som Om det går snabbt nu. Dagarna går snabbt.

 

För det första så har jag haft problem från och till senaste månaderna med förkylnings symptom. Som att det ligger en förkylning som inte vill bryta ut. När det lägger sig kör jag ett pass på gymmet och skiten kommer tillbaka. 

 

Jag och coachen har prövat allt. Precis allt! Tills han frågade mig om min medicin jag äter för mitt bipolära ger några biverkningar. Sagt och gjort så kollade jag upp det. 

 

Vips så hade vi svaret vi letat efter. Mina symptom stämde in på biverkningarna. Så jag började sänka medicinen och ringde till psyk. Snackat med dom och ska ner till 100mg istället för 300mg jag legat på. 

 

Det får bära eller brista för jag ska upp på scenen om det nu krävs att jag sänker givan. Punkt slut.

 

Först måste jag berätta att jag fått sett min tävlings bikini. Den är emot det svarta håller med massvis med bling! Precis som jag vill ha det! Ni anar inte vad jag grät när jag fick se den! Snart ska jag ha den, på scenen och jag ska äga! Det börjar bli mer och mer verkligt numera.

  


  


 

På föregående tävlingar på Alströmmer pokalen så har det inte varit acceptabelt att ha spraytan på något vis, men i år har reglerna ändrats. Så bokat spraytan dagen innan tävling har jag gjort! 


 


Går fortfarande på 1545 kcal per dag. Har 30 minuters cardio 6 gånger i veckan. Även 4 gympass. Ändringen som gjorts är att jag 3 gånger i veckan under dessa 4 gympass ska köra intervaller. 10 minuter före och 10 minuter efter. Jag varvar raskt gående för att sedan slå över till att spurta. Det fjärde passet på gymmet kör jag rask cardio 10 minuter före och 20 minuter efteråt. 

 

Fyller på med energi på lördagar. Lite extra bra kolhydrater . Mer potatis och havregryn. Samt en klick jordnötssmör till frukosten. Det gör att kroppen laddar upp inför en ny vecka med mee energi. Sen blir man lite mer pepp för att träna en vecka till. 

 

Har även börjat hamstra. På en bikinifitness tjejs vis. Genom att samla massvis med godsaker i en korg och än är det inte klart ! Ska tillägga att tequilan är en present ifrån min kompis Peter. När jag väl druckit så är det alltid tequila med i spelet och jag är känd för att dricka det vid varje tillfälle när det är fest. Om jag kommer dricka alkohol efter tävlingen återstår att se för jag trivs med att inte dricka för tillfället.

  


 

Kroppen förändras Succesivt. Det är sjukt att se vilken skillnad det börjar bli. Vikten stannade denna vecka på 56,4 kg. 

 

Det här kommer bli bra. Riktigt jävla bra!

 

Ni kan följa min resa till scenen på Linafarmerfitness på instagram ! 

 

<3

   
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments