Header

När smycke efter smycke börjar dimpa ner i brevlådan så kommer verkligheten ifatt mig. Det är 59 dagar kvar till debuten i bikinifitness och en sak är säker . Jag ska glänsa och äga den där jävla scenen! 

 

Nu väntar jag bara på att tjejen ifrån daladressmaking ska höra av sig angående hur jag vill ha min bikini som kommer vara svart med massvis med diamanter. 

 

Har haft en vecka från och till med feber frossa och halvdan förkylning. Inte så att det bryter ut ordentligt, utan det ligger och lurar hela tiden. Senaste veckan har gått till att kurera mig och försöka ta det lugnt. 

 

Är inte så konstigt att kroppen reagerar som den gör heller för den delen. Lågt kalori intag och att pressa kroppen maximalt ger utslag. Förhoppningvis så ska det snart vara över och jag kan ta tag i allt igen. 

 

Går för tillfället på ca 1770 kcal dagligen. Kör 4 pass på gymmet i veckan och 30 minuters cardio 6 gånger i veckan. Samt sammanlagt 30 minuters cardio viD varje pass på gymmet. Vikten stod förra veckan på 58.9 kg. 

 

Nu kör vi på och hoppas allting håller i sig som tänkt!

    Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments