Header

Idag är det 5 veckor ut ifrån tävling och imorgon släpper jag en bomb här på bloggen. Hade tänkt gjort det ikväll I ett video klipp. Men tänkte att jag plottrar ihop ett inlägg ikväll som publiceras under morgon dagen. 

  

Men vecka till av denna diet har gått. En vecka som började sämre men gick till det bättre. Haft en del diskussioner med coachen , dragit ner så jag går på 100mg lamotrigin för mitt bipolära istället för 300mg. Lagt om lite och hittat lite mer lugn inombords och i kroppen. 

  

Går fortfarande på stadiga 1545 kcal per dag. Har en påfyllardag på lördagar när jag äter mer bra kolhydrater och en klick jordnötssmör till gröten vid frukost. Denna dag är Guldvärd för när man köttat på en vecka med lågt kalori intag varvat med arbete i ladugården och jobb. Då behöver man denna påfyllning. 

  

Slut vikten denna vecka då?! 

55,6 kg stannade vågen på. Kroppen börja släppa mer efter det att jag fokuserar och hittat en skapligt balans och lugn. Förhoppningvis ännu mer lugn denna vecka. 

  


Bikinin är hemma tillsammans med skor och smycken. Min fina Lina ska fixa min makeup och hår under tävlingen. Det enda som ska fixas nu är att trosorna troligtvis ska korrigeras lite större. Ska dubbel checka lite angående det. 

 

 

En sak är säker.

 

Jag väntar med spänning tills nästa update till coachen och ser vad som kommer förändras. Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments