Header

Jag lever. Så gott som. Idag har varit en sådan där dag av dieten när jag brutit ihop, gråtit, bara velat ge upp och dragit täcket över huvudet. Orkar inte att vara social och inte vara i närheten av människor. 

 

Det går i vågor. Vissa dagar sämre och vissa bättre. Idag var en skit dag och förhoppningvis blir det en bättre dag imorgon. Snälla. Låt det bli en bättre dag. 

 

Går numera på ca 1330 kcal som intas varje dag. Endast kyckling i ugn och kokt potatis i de stora målen. Annars lever jag på äggvita, bär, havregryn och grönsaker. Samt nötter och avokado. 

  


 

Det är 4 veckor ut ifrån tävling. Helt sinnes! 4 jävla veckor. 27 dagar. Tiden springer iväg och nu är slut spurten här.

 

Jag insåg idag att jag ska ta 2 veckors semester innan tävlingen ska gå av stapeln. Kroppen och skallen kommer inte palla annars. Sagt och gjort. Snackade med mamma som är förstående och hon sa att det löser sig. 

 

Order ifrån coachen att träna posering varje dag. Vilket ska göras. Kommer även ha mer kontakt med honom nu och mer coachande inför tävlingen. Känns riktigt bra. 

 

Slut vikten denna vecka hamnade på 55,8 kg. Måtten krymper om kroppen med. 

 

Har även lagt till mer cardio och mer intervaller. Nu kör vi! 

  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments