Header

Om 2 veckor vid den här tiden är jag förmodligen i bilen på väg hem efter att ha gjort min debut i bikinifitness. Stolt över mig själv som tog mig genom resan och med nyfikenhet att påbörja ännu en resa. 

  


 

För tillfället då? 

 

Halsont och knepig i kroppen. Men jag har bara tagit det lugnt i helgen eftersom coachen tyckte jag skulle göra det. Jag har tappar snabbt på överkroppen och får inte bli mer hård där. Därav vila och fylla på kropp och knopp. 

 

Jag gick tills på fredagen på 1330 kcal om dagen, men efter mätning och inskick utav bilder så tyckte coachen det var dags att bromsa och lägga på mer mat igen. Sagt och gjort. Ca 1530 kcal om dagen. Jag tackar inte nej. Mer fett och mer kolhydrater. Mår betydligt mycket bättre utav det och känner mig en aning piggare. 

 

Vi har dragit ner på cardion också. Sammanlagt 3 timmar i veckan , dvs 6 gånger 30 minuters promenader. Inga intervaller eller gång på bandet på gymmet. Bara gympassen som ska avklaras. 

 

Vägde in i lördags på 53,4kg och har 12,3% fett på kroppen. Har senaste passen gymmat med polotröjan och teamtröjan utanpå det för att jag fryser. 

  


I övrigt så försöker jag låta dagarna passera. Det går snabbt nu. Alldeles nyss var det 157 dagar könns det som. Nu är det endast 12 dagar. 

 

Herre min skapare. 

  


 

Men jag måste erkänna att när jag slängde på mig bikinin idag kände jag ett pirr av nervositet och förväntansfulla känslor i kroppen. Snart ska jag glänsa ! Jävlar vad jag ska äga scenen! 

 

 

Så ja. Jag lever. Är bara inne i denna bubbla nu med 110% fokus på allt vad som gäller nu. När jag inte tränar eller äter, då försöker jag avverka massa serier och kolla på tv. Bara låta kroppen återhämta sig och landa. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments