Piganlina

Diet vecka 8 på ingång.
Igår slog jag ihop dessa 2 bilder. Hösten 2015 när jag medverkade i big brother , samt var jag befinner mig idag. Tänk att allt blod, svett och tårar gjort att jag tagit mig hit. 94 dagar kvar så står jag på scenen! Diet vecka 8 välkommen !
 
Som ni förstått så inledde jag denna diet vecka med sjukdom. Feber frossa och halsont. Hoppas det inte blir värre och går över snabbt. 
 
Korrigeringar i kosten är 150 kcal mindre än tidigare. Stod stilla på 62kg förra veckan så blev ändringar. 
 
Har även fått ett fritt frukost mål som kommer bestå utav 2 smörgåsar med ost!!! Samt till middagen 2 rutor chocklad samt en klick sås till maten! Det kommer knulla i munnen ! Coachen tyckte vi hade råd med att unna mig lite så jag inte kommer spy på dieten i slutet. Guld !!!
 
 
 
Insett att brösten börjar försvinna. Gått ifrån B kupa till A kupa. Men trivs med det fsktiskt för inser att kläderna ja kommer ha på kryssningen om ett par veckor kommer sitta sjukt snyggt! 
 
Humöret då? Stabilt men låg på energi vissa dagar. Iofs åkte ett glas i marken igår och jag snäste åt mamma som sa åt mig att ringa upp när jag ätit. 10 minuter senare med mat i magen så var jag fit for fight igen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress