Piganlina

Bilolyckan.
 
I torsdags var en bra dag. Ladugården flöt på och passet på gymmet gick klickrent. Satt mig i bilen, svängde ut ifrån gymmet, ser en bil som skiter i väjnings plikten . Efter det så hann jag bara bromsa och sen small det. 
 
Bilen som åkte ut rätt framför mig sket i väjnings plikten så jag körde rätt in i sidan. Trots sisådär 40 km/h så blev det en jävla smäll. Att han fortsatte köra som ingenting hade hänt gjorde mig så jävla förbannad. Full av adrenalin fick jag igång bilen och började köra efter. Låg på tutan hela tiden tills personen svängde in på sin gård. 
 
Jag kliver ur och frågar vad fan han håller på med. Han förstår inte vad jag menar. När jag skriker åt han att jag körde in i sidan på hans bil så att bilen till och med flyttade på sig säger han att han inte märkt någonting men tyckte han hörde något. Hur fan man inte kan märka något när bilen flyttar sig utav krocken och hela sidan blir intryckt. Då börjar man fundera.
 
Med hjälp utav mamma och syster så löste vi allt med försäkring och skit. Skulle iväg och mjölka men kände att nacken, axlar och rygg inte var helt reko. Syster skjutsade mig in till akuten och 5 timmar efteråt så fick jag åka hem. Inga konstigheter utan bara musklerna som tagit lite stryk utav smällen. 
 
Och min fina Ford fiesta som jag betalade av för sista gången förra månaden. Det kanske inte ens värt och laga upp den, utan i värsta fall skrotas den. Jag hoppas innerligt att dom kan fixa den för känns så jävla äckligt surt när jag precis betalat av den. Fan alltså ! 
 
 
 
maria h

Hoppas du blir bra fortast möjligt.

Anonym

B

Anonym

Polisanmäl!?

Anonym

S

Anonym

As bra att du följde efter, hade gjort detsamma!!! Rätt ska vara rätt o jag hade me blivit så himla förbannad!!// stolt bonde från småland

Sabine

Men fyyyy vilket rötägg du fick i sidan! Hoppas verkligen att du inte får några kroppsliga sviter!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress