Piganlina

Back on track.
Att vara tillbaka hos damerna igen är guldvärt. Det är här jag hör hemma. Verkligen. Att få känna doften av ko, få koskit i håret, höra mjölk organen pulsera och se hur mjölken far iväg emot mjölk tanken. Den känslan. Dessa små intryck. 
 
Har kört kvällens mjölkning tillsammans med denna skönhet. Nämligen min kära mor. Hon som alltid finns där, som älskar mig för den jag är och som säger att hon inte längre är förvånad över mina påhitt och idéer. Hon känner mig utan och innan. 
 
 
Vi har fått denna kväll att gå helt smärtfritt också. Jag har mjölkat medan hon skött kalvar och mockning samt fösning utav kor. Det har liksom gått bra som fan. 
 
Rundade av kvällen med 2 semineringar. En dos med könssorterad sperma på våran korsning 27 Styra. Hon är korsning Srb och Holstein . En bra och stabil ko med mycket mjölk. Fick sig en dos med tjuren Bytes som är av rasen Holstein. 
 
Sen hade vi våran tredje kalvare 32 Foxy. En stabil ko här med. Mycket mjölk och trevlig typ. Fick ayshire tjuren Arbiter i sig. 
 
Förhoppningsvis tar dom sig dräktiga. 
 
Nu har jag precis krupit ner till sängs. Med halsont och frossa som jag hoppas är borta imorgon när jag vaknar. Har verkligen inte tid med sjukdom nu. Inte mitt i dieten! 
 
Upp imorgon tidigt ! Sovgott !
Anonym

Jag skulle seminerat korsningen med montbeliard... om hon brunstar om (förhoppningsvis inte) så ta en montbeliardare istället..// stolt bonde från småland

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress