Piganlina

Välkommen diet vecka 10!
Idag går jag in i diet vecka 10 av denna tävlings diet. Jag har numera 10 veckor kvar tills det är dags att ställa sig på scenen. Närmare exakt 80 dagar kvar. 
 
 
 
 
En vecka som varit upp och ner. Som mamma sa här om veckan till pappa "Hade jag kunnat så hade jag lagt henne i en låda, knutit ihop den med ett rött snöre och skickat iväg henne." Lite kalori intag är lika med som en bergochdalbana vissa dagar. Har turen att ha en familj , Samt vänner som förstår mig. 
 
 
 
Vägde in i fredags på precis 60 kg. Sammanlagt har jag tappat ca 7kg på 10 veckor. Det vill säga ca 0,7 kg per vecka. 
 
Ligger på ca 1950 kcal per dygn. 4 gympass i veckan. Sammanlagt 30 minuter cardio per gympass, samt 3 timmars cardio utöver.
 
När jag uppdaterade coachen i söndags så sa han att saker verkligen börjar hända och troligen är det dags för en förändring igen. Vad vet jag inte än. Imorgon ska jag ha telefon möte med honom. Väntar med spänning !
 
 
 
Jag blir inte förvånad längre.
Tänkte imorse när jag klev upp att hoppas innerligt att denna morgon kommer att flyta. Sisådär 4 timmars sömn, ett dåligt morgon humör och typ skjut mig. 
 
 
 
När andra omgången kor skulle in så hittade jag denna dam så här. Hur dom ibland lyckas med dessa grejor förstår jag inte än idag och jag blir inte förvånad längre. Efter sisådär 20 minuters bök insåg jag och farbror att vi behövde skruva ner grinden på något vänster. Vips så kunde hon få loss skallen och traska in för att mjölkas. 
 
 
 
En annan dam kom hoppades på 3 ben in idag i mjölk gropen dessutom. Upp i verkstolen där jag hittade en böld. Öppnade upp den och på med en kloss på den friska klövhalvan för att slippa belastning på den sjuka. 
 
Kvällens mjölkning har dock gått bra, bättre än på morgonen faktiskt. Bara flutit på som det ska. Har en del damer att seminera imorgon som var på hugget ikväll. Klockrena brunster är det bästa! 
 
På gång hemåt.
Att träffa på fina människor på kryssningen som säger hur mycket din uppskattar mig, min blogg och det jag gör. Det gjorde min gårdag och dag idag. Så att jag blir helt tårögd när jag tänker på det. Fina älskade ni! Tack för alla lyckönskningar med gården och min tävling. Och för att ni peppar mig att fortsätta mitt eget race! Guldvärt!<3 
 
 
 
Träffade på vänner och bekanta som jag inte träffat på evigheter. Knutit nya kontakter och bytt erfarenheter Med lantbrukare. 
 
 
 
Spexade även till det med att ge denna present till en icke JD fantast. Han blev överlycklig! Eller inte riktigt , men nog fanns det ett leende där bakom fasaden. 
 
 
En utav mina närmaste vänner. Sällan jag har klickat så bra med en tjej. Men denna dam har jag kommit otroligt nära!<3
 
 
 
 
Kan för övrigt tillägga att förra året var jag redlöst full, detta år spik nykter. Förra året frossades det buffe mat och godsaker, i år hängde mina matlådor med. Går man på diet så gör man. Kan dock avslöja att jag har köpt sisådär ett kg chocklad som ska sparas till den dagen dieten är över. Fan vad jag ska trycka chocklad !