Piganlina

visst, jag har fått en stämpel.

Många som följer mig eller känner mig i verkliga livet vet att jag är en ärlig människa och står upp för mig själv. Jag låter mig inte trampas på.

Förutom de i min närhet, så är det säkerligen ett x antal av er som följer mig som inte missat att jag även driver en blogg med inriktning glamour. Med andra ord en sida där jag viker ut mig genom att sälja bilder och videos.

Visst, jag har fått en stämpel. Blivit kallad för hora, att vara en dålig flickvän, att syssla med porr och vara en dålig förebild.

Men vet ni vad ??

Det rör mig inte i ryggen.

Enda sedan jag kan minnas så har jag varit fascinerad utav striptease, exotiska dansare, glamour modeller och tjejer som viker ut sig.

När jag genom en tjej som följer mig Snapchat fick nys utav denna sida så tvekade jag inte en sekund. Jag förmedlades vidare till de ansvariga för sidan sen var bollen i rullning. Och bollen är i rullning fortfarande än idag, snart 1,5 år senare. Och jag trivs. Trivs så bra med detta.

Människor har frågat mig om det finns någon gång då jag har i åtanke att sluta. För tillfället så är svaret nej. Jag trivs. Jag gillar det jag gör och att få visa upp mig och min kropp. Det är ett annat jobb jag har för jag tjänar pengar på det jag gör.

Vad min pojke och familj tycker?!

Pojken bryr sig inte. Så länge jag tycker det är roligt och att jag trivs så tycker han att jag ska fortsätta. Mamma och pappa är inte så förtjust i det hela. Syster har accepterat det. Vissa vänner gillar det inte, medan andra tycker det är roligt att se mig köra mitt race.

Men nu är det så här att man bara lever en gång. Varför leva efter någonting dessa jävla normer säger att man ska göra när man kan leva precis som man vill?!

Jag tänker inte sjunka till den nivån iaf. Att falla för trycket av hur man borde vara och göra. Jag tänker fortfarande gå efter eget huvud och göra som jag vill och känner för.

 Det är liksom så jag fungerar. Att köra mitt eget race och njuta längs vägen.

 
Stora förhoppningar.
 
 
 
Igår fick våran 209 Fjäril en liten söt. En kviga eftersom hon var seminerad med könsorteraD sperma. Denna tös är efter tjuren Lineman. Tror detta kan bli en bra kombo och mina förhoppningar på denna dam är stora! 
 
 
 
Annars så är årets andra skörd igång. Det är väll ingen som gått miste om att det varit så otroligt mycket regn och blött i marken. Så blött att om maskinerna åkt ut hade dom kört fast på en gång. Men nu är den igång , senare än tänkt. Men What to Do liksom?! Man får ta det som det kommer. Bara att köra på!
 
 
Nu dags att ladda inför kvällens pass i ladugården.
Den där chocken som uppstår.
I helgen så strulade det till sig rejält i ladugården. Men jag hade turen vid min sida att ha en bästa vän som ryckte in och en fin pojkvän som för första gången ryckte in och agerade dräng. En sak är säker. Jag har världens finaste vän och universums finaste karl. Det döljer nog sig en ko pojke längst där inne hos honom ska vi se. 
 
Under lördagen blev syster sjuk. Mamma och pappa hade fullt upp med att sälja ostkaka och kalvdans på marknad i Gävle. Farbror fullt upp med sitt. Var helt inställd på att köra kvällens mjölkning i ladugården själv. Men det hela slutade med att Lina kom för att fixa med kalvar och att lära upp pojken min om hur allting fungerade runt om med fösning av kor, rutiner och skötsel av kalvar. 
 
Och bra gick det! Strax efter sju på kvällen blev vi klara. För att fira detta bjöd jag dom fina på Max i stan. Så jävla guldvärt så ni anar inte !
 
Sen hade vi söndagen. Pappa var tvungen att jobba på sitt ordinarie jobb så det fattades en person att jobba tillsammans med mamma i ladugården. Så jag blev tvungen att rycka ut. Vi är alltid två per pass i ladugården för att allting ska flyta och sen är det en säkerhet. Skulle det hända någonting så är man alltid två där. Det är en trygghet.
 
 Men så frågar pojken om han får följa med. 
 
Typ chocken som uppstår. 
 
Han är ju inte insatt i det här med korna och mitt liv omkring detta. Min livsstil. Men han säger att han vill sätta sig in och förstå hur allting fungerar och vad jag gör om dagarna. Aldrig varit med om detta förut jag, därav chocken. Att han även är imponerad över hur jag jobbar och hur mycket jag håller koll på blev jag glad över med. Han förstår. Han förstår så jävla hårt och engagerar sig verkligen i att försöka lära sig och vara med. Det värmer.
 
Jag har hittat någon som verkligen vill vara med mig för precis den jag är. Och det är jag lycklig över.