Piganlina

Att läggas in akut på psyk.
Jag måste få ur mig det här. Bara plottta ut allting genom att skriva, låta bokstäverna och tankarna flöda.  
 
Mitt mående har varit på gränsen senaste dagarna. Igår skakigt som fan. 
 
Bröt ihop totalt. Mådde skit. Tankar som varför skulle Robin vilja vara med mig, en flickvän som har ett sjukt pendlande mående. Att familjen skulle tycka jag är besvärlig. När det gör så ont att livsgnistan inte finns kvar. När man börjar fundera på hur fan det är möjligt att må så här. Gråter hysteriskt. Ringer mamma. Hon lyckas till slut lugna mig. Med sina fina ord. Att det inte är mitt fel att jag mår så här. Att det är en sjukdom som tar över mig och mina tankar. 
 
Jag var så nära att åka in till psyk akuten. Få något dämpande. Prata med någon kunnig om hur jag mådde, slla svarta tankar som kom upp. Att det gör så ont inombords att jag inte vet hur jag ska hantera smärtan eller var jag ska ta vägen. 
 
Men sen kom nästa sjuka tanke upp. Är jag tillräckligt dålig för att åka in? Det finns säkerligen dom som mår mycket sämre. Tar dom mig på allvar? Är jag tillräckligt sjuk ? 
 
Jag somnade till slut. Med Jokk under täcket. Han slickade mina tårar och tröstade mig.
 Gav mig kärlek. Älskade hund.
 
 
 
Sådana här stunder är jag rädd för mig själv. Speciellt när mörka tankar spelar in. 
Sabine

Jag känner igen tankarna "är jag tillräckligt sjuk". Jag kan svara, jaa. Tänk inte, det finns dom som har det värre. Dom tar mig inte på allvar... Du har det såååå jobbigt! Jag har följt dig ett tag nu. Anat, eller nästan bara väntat på detta. Vi vill så enormt mycket!! O vi vill rädda. Lösa problem. Osv osv. Vi är väldigt känslosamma o älskar alla nära o dom som är svaga o behöver vår hjälp. Till slut kör det ihop sig som faan. Det är möjligt att du inte vill lyssna på oss som varit med ett tag i karusellen. Inget vet ju, förutom en själv, hur man har det. Ingen ska komma med tips o råd. Sök hjälpen kära Lina. Du om någon är värd den. Din mamma, din pojkvän o alla runt dig vill att du ska få må bra. Inte att du låtsas må bra, för deras skull. Utan att du får hjälp. Jag har oxå varit skiträdd för mig själv. Att jag ska göra något så alla ska lämna mig. Så mycket så jag tänkt att jag lämnar dem istället. Att dom skulle förstå... Fråga mig gärna om du undrar något. Sök hjälp till du hittar det som känns rätt. Hjälp dem som älskar dig genom att hjälpa dig själv nu. Tusen kramar! Sabine

Anonym

Du är du och det är inga problem Som är för svåra eller enkla. Sök hjälp när du behöver!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress