Piganlina

Operation av vallhunden Zeb.
Imorgon vankas en trolig operation för våran äldsta vallhund Zeb. Han har under ett års tid haft problem från och till med att kissa och massa kristaller i urinblåsan. 
 
Vid senaste återbesöket beslutades att troligtvis en operation kommer att ske under morgondagen. Detta för på röntgen visste dom inte om det var kristaller eller tumörer som visades. Kunde även vara avföringen i tarmen som visades igenom. Man är osäker, så imorgon ska röntgen och ultraljud göras för att vara mer säker. Då vet vi om han ska öppnas eller inte. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt fina lilla hjärta! Jag hoppas innerligt att det inte är tumörer och bara kristaller som ska väck. 
 
Nervös som fan. Hoppas på det bästa! Bästa och äldsta vallhunden vi har som varit med sedan dag ett när vi startade med mjölkkor. 
 
Önska honom lycka till nu!<3
Prickfiia

Ett tips jag själv provat med bra resultat mot stenar/kristaller i blåsan är att hålla koll på ph värdet i urinen, är de surt basa upp med benmjöl/kalk och är de basiskt sura med tex nyponpulver. Hade stenproblem på min fd hane och på operationsdagen var stenen borta tack vare jag basade ner honom. Lycka till i morgon och hoppas han återhämtar sig ordentligt

Svar: Tack snälla för tips o omtanke !<3
Kram pigan
Piganlina

Sabine

Såg på FB att det var stenar. Skönt att det inte var tumörer!😃 . God bättring nu! Kramar till Zeb!

sara

Hej igen! Vi har samma slags djur -alltså hund och katt som ser nästan exakt likadan ut ;-) Ludde och Mirre hälsar så gott.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress