Piganlina

Jag följer inte ramarna. Därför dömmer gärna människor mig och tycker jag är helt fucked up.

Okej, jag måste få avreagera mig. Jävligt mycket dessutom. 

Nog för dom flesta som känner mig eller följt mitt liv under dessa år som jag drivit bloggen vet att jag ids inte med dessa ramar man ska eller bör följa för att passa in i dagens samhälle. 

Senaste tiden har jag fått en hel del "negativa" kommentarer angående att jag knäcker extra med striptease och viker ut mig på en sida på internet. Att jag borde tänka på att jag har pojkvän numera och tänka på allt snack som går. 

Nu till saken. 

Jag tjänar pengar på det jag gör och jag trivs bra. Jag känner mig nöjd och tillfreds! Annars skulle jag aldrig hålla på med det här. Jag har alltid varit fascinerad av striptease och lättklätt enda sedan barnsben. Hade jag bara haft mer skinn på näsan under mina tidigare år i mitt liv så hade jag börjar betydligt mycket tidigare. Garanterat! Men tillbaka i tiden var jag alltid rädd om andras åsikter och tankar. 

Skillnaden nu är att det inte rör mig i ryggen. Snacka bäst ni vill. För jag mår bra. Jag trivs. 

Jag valde att lämna min "comfort zone", satsa och göra det jag vill göra. Och nu råkar det just vara striptease och lättklätt/topless. 

Och med det där att jag är i ett förhållande med R. Han stöttar mig. Litar på mig. Jag har kört raka puckar sedan dag ett som vi började att träffas 

Som han brukar säga "Hade jag varit tjej hade jag gjort samma sak!" . 

Så medan ni som sitter och funderar över mitt liv och mina val. Allting jag gör. Hur jag ser ut. Vad jag väljer att göra här i livet. Medan NI sitter och gör det så tänker jag fortsätta mitt race, klappa mig själv på axeln och ha jävligt roligt ! 

Man ska väll inte ropa hej förrän det är konstaterat.

Som rubriken lyder! Man ska väll inte ropa hej förrän det är konstaterat. 

Denna dam vid namn 67 Kirra var dräktig, men kastade fostret efter sisådär 4 månader gången. Som ett missfall kan man säga. 

Har seminerat och seminerat för att sedan hitta en cysta som klämdes för att sedan seminera henne ett antal gånger igen. 

En ko bedömd fint extriört och som dessutom senaste 12 månaderna kg mjölk ecm mjölkat 14000 kg. En duktig första kalvare med andra ord.

Förhoppningvis nu så är hon dräktig med köttras. Det har gått 26 dagar sedan senaste seminering så jag håller Verkligen alla tummar!!!

Positiva produktions resultat.

När vi hade gårdsråd förra veckan så fick vi lite siffror utav våran foder rådgivaren angående hur korna ökat i produktionen. 

Förra året i juni låg korna på 10155 kg ecm och 30,5 kg ecm per dygn. Detta år vid samma tidpunkt ligger vi på 10517 kg ecm och ett snitt på 32,9 kg ecm på dygnet. 

Vi har nått målet att komma upp i 10500 kg ecm ! Nu siktar vi på 11000 kg ecm ! 

Jag är så jävla nöjd så ni anar inte ! Det är roligt när det går framåt trots att det går långsamt . Menar , när vi började låg vi på runt 8600 kg ecm. Helt sjukt !