Piganlina

Äckliga dag.

Får man säga vilken jävla äcklig dag det varit ?!

Jo , det får man.

Legat i migrän ifrån ett idag fram emot åtta tiden. Skulle mjölkat ikväll, men när syster kikade förbi vid halv fyra hade jag precis tryckt i mig en till tablett och behövde sova en timme till.

Sagt och gjort så blev det så. Vaknad vid åtta och ringde henne i panik över att hon inte väckt mig. Men lugnt sa hon att hon varit själv i ladugården i sisådär 2,5 timmar och sen hade mamma kommit och hjälpt henne en timme.

Guldvärt ! <3

Hur jag ska kunna sova nu får jag försöka lösa. En tablett till och liniment så ska det väll lösa sig. Energi ifrån denna byracka gör det hela en gnutta bättre med .

<3

Håller tummarna <3

Den 21 augusti var jag ute och kikade lite i lösdriften på förmiddagen bland alla kor. En sådan där vanlig runda med att kolla läget, skrapa skit, strö ner nytt spån på liggbåsen och kolla om det var några aktuella brunster att ta tag i. 

Gick där i min egen lilla värld när helt plötsligt jag hörde någon ko råmandes. Kollade upp och vem var det inte som kikade upp över en vägg. Jo, min fina 1006 Dora. 

Fram kom hon med spetsade öron, en nyfiken blick och försökte sig på att rida på mig. Snabbt drog jag mig undan.

Föregående brunst var det bara lite flytningar. Denna brunst tydlig , eller klockren kanske man skulle kunna säga. Otroligt skönt. 

Så en dos med tjuren Impression blev det. Förhoppningvis tog hon sig och jag håller tummarna för ännu en kviga som kommer att föra hennes gener vidare i framtiden ! <3 

Jag har varit nere på botten och vänt.

Senaste månaden har jag inte varit mig lik. Och nu har kroppen sagt ifrån och psyket har blivit kaos. Och så här rädd för mig själv har jag inte varit på länge. 

Jag har ärligt talat varit nere på botten ett tag och även haft massa dumma tankar som jag hade när jag hade ätstörningar. Haft för mycket bollar i luften så att jag till slut har brutit ihop och ringt till mamma för att jag inte vet var jag skulle ta vägen någonstans. 

Men efter att ha pratat djupt med mamma, fått massvis med stöd ifrån pojkvännen och pratat ärligt med min coach som hjälper mig med kost och träning inför kommande säsong av tävling i bikini fitness, så känns det lite bättre. 

Jag har valt att logga ut ifrån facebook och messenger. Jag har raderat dessa appar på mobilen. Jag har även tagit bort chatten för min sida som jag driver med striptease och lättklädda bilder och videos, även kik och snapchat är raderade. Och det känns förjävla skönt. 

Sen vet jag att jag varit sjukt dålig på att svara på meddelanden , sms och när en hel drös ringt till mig. Men när jag mår dåligt stänger jag ute sådant där och bara kör på. Jag har fortfarande inte orken att snacke i telefon eller vara social. Det är inget illa menat för er som försökt nått mig. Mitt psyke pallar inte bara. Jag blir stressad och bryter ihop.

Nu försöker jag fokusera på mig själv. Att få tillbaka min energi. Fokusera på nya kosten och tränings upplägget för att bygga muskler och behålla formen min. Driva denna blogg vidare. Extra knäcka med min andra sida för att tjäna lite extra cash.  Umgås med människor som jag har runt omkring mig. Bara vara och hitta mig själv igen och styrkan.