Piganlina

🎀
Lovade er ett inlägg igår, men som alltid är jag för trött på kvällarna för att ens orka skriva. Men nu denna dag har jag all tid i världen, då jag ligger där jag ligger med en rygg som inte vill som jag vill överhuvudtaget...
Dräktighetsundersökningen gick hyfsat, hade kunnat vart bättre resultat men de hade även kunnat vara sämre...
Vi har inte fått nå mycket kalvar senaste veckan , två stuckna tror jag de är närmare bestämt. En kviga och en tjur med lite kött i. 

Vi har ökat äckligt mycket i tanken den senaste månaden, hur roligt som helst är de! Korna gör sitt jobb.

Nu ska jag pressa min rygg genom att släppa ut hundarna en sväng!❄️
Lina klarade sig även denna söndag från att åka ur BB! Det firar vi idag med lite dräktighetsundersökning med jonpers, när vi ändå är på gång tar vi och avhornar lite kalvar med!

Vi körde ner lite kor för tillvänjning förra veckan, även linas fantastiskt fina fjällkviga snögås ! Bättre sent än aldrig
Lovade er ett inlägg igår, men vart så sent och prioriterade maten efter passet :)

Jobbade kvällspasset med Tove igår , jag tog mjölkningen denna gång ( Tove mjölkar nästan jämt när vi jobbet tillsammans). Märkte kor som skulle upp i verkstolen denna morgon :) men hann inte ta upp alla, man hinner inte göra allt man önskar jämt, tyvärr! 
Men som det teamwork jag och tome är så hann vi kolla upp två okända transponder nummer, städa runt verkstolen och uppe hos kalvarna. 
834 fick en underbart fin kvigkalv igår, så mjölkade henne i morse. Kalven döpte Tove till mini. Passande namn!

Va ner nu på EM och semineras 710 och 651 med en varsin dos av masterpiece. Hoppas nu att de tar sig! 

❄️