Piganlina

Dagarna i text.
Nu är då näst sista praktik dagen gjord! Kan knappt vänta tills jag får åka hemåt för att få träffa alla där hemma ! Det ska bli så himla skönt ! Precis avvarat någon minut med att snacke med syster i telefon. Så nu vet man läget hemmavid. 
 
 
 
Har inte så himla mycket att skriva om faktiskt. Har klippt ett x antal kvigors svansar, fixat med alla vanliga rutiner, blivit bjuden på julbord, varit ut på olearys här i Askersund , druckit min livs första alkohol fria drink (måste dock säga att alkohol smakar bättre!), träffat en vän som flyttar upp till Gävle så småning om, fått massvis med tips angående klövar, fått världens finaste komplimang utav en fitt främmande kvinna som tycke jag var naturligt vacker, fått höra att jag har en härlig dialekt, insett att fortfarande att robot inte är något för oss hemma. 
 
 
 
Den här hemlängtan.
Jag har faktiskt för en gångs skull ingenting vettigt att skriva. Kanske jag egentligen inte har i vanliga fall heller. 
 
Sådan sjuk hemlängtan. Vansinigt sjuk hemlängtan. What to do. 4 dagars praktik kvar sen rullar jag hemåt igen. Nästan lite ångest faktiskt.
 
Nu sova o invänta morgondagen. 
 
 
 
Jag är förälskad !
En dag på praktiken är lika med en dag närmre för att få åka hemåt.
 
Morgonen började 6 o bestod för det första med att skicka iväg kor på slakt. Hjälpte sedan därefter S med att fodra kalvar. Medan hon diskade napphinkar fixade jag med att ge alla små vatten, hö o kraftfoder. 
 
För övrigt är jag sjukt förälskad i mjölktaxin dom har till kalvarna. Värmer upp mjölken sen trycker man på displayen hur mycket mjölk man vill ha. Ett tryck på en annan knapp o ur munnstycket kommer mjölken. 
 
 
Annars en rätt så lugn dag. Såg lite snabbt hur det går till när man byter slangar o spengummin i en robot. Stor skillnad jämnfört med gropen hemma! Fixat med dagliga rutiner o klippt en hel del ko svansar. Ca 40 kvar nu på den sidan jag håller på med.
 
 
Kvällen har spenderats med att fixa ett par julklappar o besöka en vän i närheten för mat o snack. Perfekt ! Nu sova. Upp imorgon o börja 6 igen.