Piganlina

Vårbruk o fotografering !
 
Mjölkningen är det inte mycket kvar utav. Har slängt i mig lite kaffe o en smörgås här tidigare så jag orkar med. Gått skapligt idag må jag säga. Tänkte att jag ska mjölka klart o spola av sen böka med lite annat.
 
 
 
Vårbruket är på gång. Det ska börjas plöjas idag på åkrarna. Äntligen är det vår!
 
Kommer ske en fotografering idag i ladugården med mig o korna. B kommer hit o ska fota inför en ny design på bloggen. Ska bli roligt ! Det är han som brukar fota mig . En trevlig herre !
Louise

Hej!
Första gången jag kikar in här och kan tänka mig att det blir fler gånger :) Jag har alltid tänkt mig en universitetsutbildning och skrivbordsjobb men efter att nu jobbat tre månader på en hästgård lockar det allt mindre och har till och med funderat på bondelivet :)
Läste i din presentation till höger att du med dig familj startade upp gården 2011. Hur kommer det sig? Var ni vanliga Svenssons innan? Tänker att de flesta bönder "föds in" i det, Måste vara svårt att starta upp en sådan verksamhet. Skulle vara väldigt intressant att veta :D
Superfin blogg!

Svar: Trevligt att höra att det lockar mer med att arbeta på gård :)!!!Vi har alltid haft djur omkring oss. Allt ifrån grisar o strutsar till tjurar o får. Men när vi hade runt 130 tjurar som föddes upp till kött o det inte lönade sig valdes det att satsas på mjölkkor istället. Det är riktigt svårt o hårt krävande att starta upp, speciellt om man som vi inte har någon som helst erfarenhet av mjölkkor i bagaget. Eller jag läste in extra kurser i gymnasiet med mjölkkor o mjölk produktion sen hade syster gått liknande utbildning :) men som sagt är det tufft o jobbigt, men det positiva väger upp allt slit man lägger ner :) tusen tack för den fina komplimangen :)

Du kan även följa mig på www.facebook.com/piganlina

Kram Lina
Piganlina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress