Piganlina

Där small den ...
 
Jävla skit då. Hydral slangen till skraporna i kulverten har pajat. Så det är typ skit en dm ifrån skrapgångarna. Smock fullt med andra ord. Toppen på det så fungerar inte skrapan emot foder bordet heller, eftersom den o kulverten hänger ihop. 
 
Så nu väntar vi på att spolbilen ska komma hit. Spola ut o skicka iväg allt skit ut i bassängen så att slangen kan bytas nere i kulverten. 
 
Mjölkningen flyter på annars riktigt bra. 
Show me how u burlesque.
 
Dålig update men haft mycket att tänka på samt att det är ett uppträdande på gång. Mer om det ikväll eller imorgon i ett eget inlägg. Ni får en ledtråd; Burlesk. 
 
1029 avlivades igår. Hon kunde inte resa sig. Hade blivit någonting rejält inuti. Tråkigt som fan, men man kan inte behålla dom om dom har ont o att det kommer ta tid att läka. Det tar för mycket på dom när dom blir så här. Sen att hon troligen var dräktig också gjorde inte saken bättre ...
 
Mjölkat morgon som gick fint som fan. Ska mjölka kväll också. Strulat till sig en del så hoppade in. Så nu har jag slängt i mig mat, lyssnat massvis på låten som det ska uppträdas till, funderat över koegrafin samt tagit det lugnt. Ska sova en timme nu tänkte jag så jag orkar med ikväll. Sen känner jag av huvudvärken så ska bli fint o gosa ner sig en timme.