Piganlina

Gårdagens bravader.
Så var det gårdagen då. Fortsatte med andra delen av provmjölkningen på kvällen tillsammans med syster och T. Gick riktigt fint! Dock är jag inte sugen på att se resultatet på vad dom mjölkar i snitt. Dom mjölkar ju betydligt mycket sämre än tidigare. Hoppas det här vattnet driver upp produktionen. 
 
 
Gjorde 167 3spent då hon börjar sina av i den spenen. Upptäckte att 644 blivit ful i en spene så ska ringa ut veterinären idag tänkte jag. Men först flytta lite kvigor o sinkor som ska vänjas vid fodret inför kalvning!
Då kör vi igen.
Då kör vi igen på en del bloggande. Varit lugn nu i jul helgen o sen har lusten inte riktigt funnits där. Var någon dag jag funderade på att pausa bloggen ett tag, ha den liggandes under vila. Men ett fint meddelande ifrån en bloggläsare fick mig att ändra inställning ! Tack !<3
 
 
Provmjölkning denna morgon. Gick fint , men korna mjölkar fortfarande inte som dom ska. Men börjar väll bättras på om inte annat. Går segt att få upp dom i Produktion igen. 
 
Annordnar en singel kryssning tillsammans med några andra vänner. En kryssning under dansbands veckan för bönder o dom som bor på landet. Trevligt! Trots det att jag inte ser mig själv som singel längre så hänger jag på för att umgås med vänner som ska med. Alltid roligt att träffa nytt folk.
 
Nu mat o elda lite innan ladugården vankas igen. Troligtvis en powernap också. 
Till er alla läsare!
Önskar alla mina läsare o följare en riktigt god jul o ett kommande gott nytt år 2015! 
 
 
Har spenderat julen tillsammans med familj, släkt, bekanta o alla fina kor o kalvar. Ska fortsätta med det hade jag tänkt. 
 
Det är mysigt så här i juletider. När alla hjälps åt så det blir så effektivt som möjligt o man kan åka hem o ha mysigt tillsammans mitt på dagen. 
 
Ikväll mjölkar jag tillsammans med T. Känns som att det är koll på allt i ladugården. Dock har 684 blivit dålig i klövarna efter att jag fixat dom,men hon står på sjukbox så det ska nog bli bra.