Piganlina

Var är min energi?
Igår kväll hade jag planerat precis vad jag skulle göra idag. Mjölka , fixa i ladugården, klippa gräsmattan, tvätta, städa o träna. Och ta tag i att blogga intensivt igen...
 
Det hela resulterade i att mjölka, fixa lite i ladugården o klippa nästan hela gräsmattan.
 
Vad är det med mig?!
 
Min energi är som bortblåst. Kroppen säger ifrån. Jag som nästan alltid orkar o gör det jag känner att jag bör göra.
 
Att veta att det ska mjölkas imorgon o fixas en hel del. Att jag måste ta itu med städning o tvättning samt klippa klart den lilla delen av gräsmattan. Att jag skulle behöva träna på polen. Att jag har styrelsemöte med LRF ungdomen imorgon. Allt detta känns tungt. 
Allt som jag gillar o älskar i vanliga fall.
 
Jag hoppas dessa känslor är borta imorgon när jag vaknar. Orkar inte känna så här.
 
Punkt.
 
 
 
 
En snabb update.
Det har varit så mycket sista veckan , både fysiskt o psykiskt, att jag var tvungen att lägga bloggen åt sidan ett tag. Men nu så!
 
Kom hem ifrån Enköping för ett par timmar sedan O har precis slängt i mig dessa godsaker!
 
Har även slängt i ordning frukost, mellanmål o lunch tills imorgon ! 
 
Som sagt så har jag spenderat en massa tid med pojken sedan fredags eftermiddag till ikväll. Känns som om jag sovit säkerligen ett dygn på dessa dagar. Har haft det trevligt o mysigt iaf. 
 
 
Kan tillägga att jag har fixat till min sidecut med ko klippmaskinen. Trodde de inte skulle bli så kort , men när mamma började klippa fanns ingen återvändo. Aja, de växer ut! ;) Är numera röd i håret också.
 
 
 
 
Nu sova. Tillbaka till brudarna imorgon. <3
Nya kor har kommit !
Då så har vi 8 nya dräktiga kvigor o en sinlagd andra kalvare hos oss. Alla är srb. Jättefina! Gick riktigt fint att ta in dom i lösdriften bland de andra korna. 7 av dessa 9 är dräktiga med x-vik. Känns riktigt bra med tanke på att vi behöver rekrytering i framtiden. Tar tid att bygga upp sånt. Speciellt för oss som är nya.
 
 
 Kommer bli en fartfylld eftermiddag! Jag ska hjälpa till med kvällens mjölkning. Pappa åker vid halv 6 till sitt jobb så då blir det bara mamma o jag kvar.  Har ju pole ikväll mellan 19.30-21.30 så måste åka senast kvart i 7. Däremellan ska jag hinna duscha, äta o slänga på mig träningskläder. Bara att lägga på ett tempo!