Piganlina

Florida år 2015!
 
Nu kommer det här inlägget en hel drös väntat och frågat om.
Det är så att jag redan nu börjar spara ihop till en resa som ska ta mig och några vänner till Florida i februari/mars år 2015! Vänner med likadana intressen, samma sorts humor och en grym personlighet.
 
Egentligen hade jag tänkt att jag skulle dra iväg ett par veckor till Thailand nästa vinter, men efter att ha diskuterat med M som varit i USA en gång och ska dit igen nu i Mars så var jag fast! Häftigt att få åka iväg till USA liksom. Så stort, så mycket att se och så mycket att uppleva.
 
Det är som M sa. Jobbar man som ett as hela åren så är man värd att komma bort och unna sig en resa för att koppla bort allt här hemma och för att ladda batterierna.
 
Så nu ska jag börja spara. Kostar en del. Men jag är så jävla pepp! Det här vill jag verkligen göra, något som jag verkligen behöver få uppleva innan jag stadgar mig med familj i framtiden. Låser mig helt liksom. När jag fortfarande ör ung.
 
Den enda önskan jag har när jag är där är att besöka Miami och att få bada med delfiner. Bada med delfiner har varit en av mina högsta drömmar sedan barnsben. Ville bli delfinskötare när jag var liten. Men så blev det inte ! Sen vill jag såklart (nörd som jag är) besöka massa olika gårdar där! Det må vara sjukt stort ju! Men häftigt ! En cool upplevelse.
 
 
 
 
Emma

Ett tips på några du skulle kunna besöka är Peterson Farm Bros i Kansasa, Texas som du säkert hört om innan?, annars har du en länk här till deras fb. :)
https://www.facebook.com/PetersonFarmBros?fref=ts
Trevlig resa!!

Svar: Tackar för tipset !:)
Piganlina

Håkan

Ska du bara på semester eller ska du kolla in någon mjölkgård med i USA?

Svar: Både och :)
Piganlina

Håkan

Jag kan kolla om vi har någon affärsbekant i Florida? Är nästan 100 på det.

Svar: Det skulle vara kul om du kunde kolla de :)
Piganlina

Marie

Coolt att bada med delfiner! Men kom ihåg att de är vilka djur och kan vara farliga (oavsett om man badar med de i det fria eller i en djurpark). De tillhör djurgruppen späckhuggare. Det är ganska många turister som har blivit attackerade och några har tyvärr dött. Sen jag såg en dokumentär om två kvinnor och en barn som dränktes har jag fått större respekt för delfiner. De är otroligt vackra och intelligenta men också farliga

Svar: Tackar för tips och varningar ! :)
Piganlina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress