Piganlina

Min resa räknas !
På drygt 4 månader har jag inte tränat ordentligt. Sedan jag drabbades av utmattnings depressionen så har jag haft träningsförbud för att lära mig att varva ner o läka kroppen. Nu har jag fått tillåtelse att börja träna o känna efter hur jag klarar av detta. Första tränings passet var idag o redan nu har jag träningsvärk!!!
 
På bilden ser ni mig o Johan uppe till vänster när jag kör cleanandjerks. På andra bilden ser ni Johan. 
 
Eftersom jag ska sätta igång med träningen igen , först o främst gymma för att träna upp styrkan för polen, så bad jag min vän Johan om hjälp. Så idag tog jag mig in till Gävle på Kraftsportklubben. Blev ett pass med Johan o Robin ifrån gänget "liftandgain".
 
Vi körde ett helkropps pass. Negative chins, deadlifts, cleanandjerk o knäböj. Det är sjukt att jag förlorat i stort sätt all kraft o muskler på dessa månader. Jag pallar ingenting typ. 30 kg i knäböj o deadlifts, sen endast 20 kg i cleanandjerk. Kände mig dålig ett tag för har pallat mycket mer förut. Men som pojkarna sa "Det är bättre att börja långsamt med lägre vikter för att inte riskera att skada min kropp" och att "Min resa räknas". 
 
 
 
Är så otroligt imponerad över dessa grabbar. Så mycket som dom pushar o peppar varandra i träningen o hur mycket tid o arbete dom lägger ner. Att dom peppade o skrek på mig idag gjorde att jag orkade fortsätta alla reps per set som var 10x3. Jag är stolt över mig själv o att jag klarade ett pass i gymmet. Att jag kände ett lyckorus efteråt o att jag verkligen ser fram emot att sätta igång igen! Fy fan vad härligt!!!!!
 
 
 
Vi har skilts åt som vänner.
Folk kommer snacka runt omkring det här, därför hör jag klart för er här i ett inlägg.
 
Jag och Oskar har gått skilda vägar. I 9 månader var vi tillsammans. Han har fått mig att utvecklas som person, fått mig att ta tag och våga göra saker , samt alltid funnits där för mig. Han har blivit min bästa vän o jag kan prata med honom om allt! 
 
Det gör ont, så otroligt jävla ont i hjärtat o i själen när man bryter upp med någon som betyder så otroligt mycket och som man älskar. Men när man har olika mål i livet att sträva efter och inte kan vara tillsammans när man försöker nå målen, fungerar det tyvärr inte. Mer behöver jag inte gå in på. 
 
Att vi tog ett gemensamt beslut, finns där för varandra o skiljs åt som bästa vänner känns bra. Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta o jag kommer alltid älska honom för den personen han är. 
 
Nu måste jag starta om på ruta ett o öppna ett nytt främmande kapitel i mitt liv. 
 
 
 
 
Jag har saknat det!
Snart så ska jag bege mig upp på polen igen! Som jag längtat!<3
Ett litet steg i rätt riktning.