Piganlina

Det går emot ljusare tider.

God kväll!

Att solen är upp fram emot halv sex tiden på kvällen nu känns otroligt underbart! Allt känns enklare och roligare. Håller ni inte med?

Mjölkade ikväll tillsammans med Syster. Det gick snabbt och smidigt.
Blev en inseminering också med Expo, x-vik. Gick galant att seminera henne, en minut sen var de klart. Alltid skönt sådana gånger. Vi har fyra kor inne för kalvning, tre har viftat med svansen som dårar ikväll och verkat irriterade. Det blir väll några kalvar som tittar ut här framöver kan jag tänka mig. Ser fram emot det!Har precis badat Zeb som var riktigt skitig, blir så när han springer fram och tillbaka i ladugården. Var inte så populärt men han är överlycklig efter att han duschat. Nu är han ren och fin igen och luktar lavendel! Så ikväll kan han sova i sängen min. Myspojken!♥

Nej nu ska jag faktiskt slänga åt hästarna lite vatten, slänga mig själv i duschen och sen kika lite BB om jag hinner. Haha, sjuka människor det dära.

Körning!Körning utav hästarna var det som sagt tillsammans med Syster och Zeb som sprang som en liten virvelvind och var överlycklig! Gick faktiskt riktigt bra, blev en längre runda på stigar och i skog för hästarna tycker det är så himla roligt och så är det mysigt såklart!

Nu blir det lite käk i magen och sen iväg för att mjölka lite kor.