Piganlina

tufft o jobbigt beslut.
600 har precis fått somna in. Hon hade lagt sig igen o kunde inte resa på sig. 3
kalcium behandlingar o det hjälpte inte. Det här är så Jävla jobbigt. När man sliter o fixar för att det ska bli bra, men så blir de inte som man tänkt sig. En utav de bättre korna dessutom o denna Dam var en speciell stjärna <3
Mitt 2012 - Personligt.
Så har år 2012 kommit till sitt slut och jag tänkte sammanfatta mitt år på två sätt- Ett lite mera privat och ett mera ko inriktat.
 
Vad har du lärt dig i år?
Att ingenting är i stort sätt omöjligt att fixa. Att älska sin kropp och sig själv. Lärt mig tusentals nya saker om korna o kalvarna. Att man aldrig ska tro det finaste i människor. Att en del människor kan vara så otroligt falska. Att rensa bort energitjuvar i sitt liv gör en stor kick! Att ta vara på tiden man har med de man älskar, det kan gå fortare än man trott och så är dom borta för alltid.
 
Blev året som du hade tänkt dig?
Absolut inte! Så långt ifrån vad jag tänkt mig. Jag var förlovad, flyttade ihop med mitt ex, bodde där i en månad, det tog slut, jag flyttade hem, vi blev tillsammans igen, jag gjorde slut efter en vecka för det var något som inte stämde. Vi har ingen mera kontakt pga. flera omständigheter.  Det är lika bra att det blev som det blev. Det var liksom meningen. Jag har släppt hon honom, gjort mig av med förlovningsringen och halsbandet och gått vidare.
 
 
 
 
Fram till november i år var jag singel vilket var en bra läxa för mig. Jag fick lära känna mig själv mera och tillägna mera tid för mig själv. Psykiskt har det varit massa ups and downs för mig. Dramatiskt sommar med mycket tankar och funderingar. Mycket alkohol. Vilsen tjej liksom. Men nu står jag stadigt, även om det kommer vissa dagar då jag tvekar på mig själv och känner mig osäker.
 
Jag har hittat världens finaste pojke som förstår hur jag fungerar och hur mycket tid jag lägger ner på korna och ladugården. Som älskar mig för precis den jag är. Som tycker jag är den finaste tjejen på denna planet. Trodde aldrig detta skulle hända mig efter allt jag gått igenom med mitt ex. Sen att Oskar gillar mina djur gör mig varmt om hjärtat! Det betyder mycket.
 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 
 
 
Jag började med Pole dance, vilket har blivit ett av mina större intressen vid sidan om korna och gården. Är det verkligen möjligt att bli helt förälskad i en sport? Början nivå 3 nu i januari. Detta har verkligen stärkt mig!
 
 
 
 
 
Jag fotograferades i underkläder trots att jag då inte gillade mitt utseende. Det blev som en utmaning för mig själv och när jag fick se fotona efteråt så såg jag att jag inte ser så tokig ut ändå. Därav växte mitt självförtroeende och självkänsla, så jag fortsatte att fotograferas på fritiden. Jag bröt upp med några personer som gjorde mig illa inombords och som tog energi, det ångrar jag inte.
 
 
Jag lånade ut Jullan till en familj i stockholm då jag insåg att det inte fungerar med att träna och tävla ponnytrav längre.
 
Jag var med under Klubb Kink som annordnades under en kväll i Gävle på Mingel och Bar. Lättklätt uppträdde jag som en Kinky Polis. Trodde jag aldrig heller om mig själv. Men jävlar vad kul det var! Är lätt med nästa gång det annordnas! Man lever bara en gång liksom.
 
 
 
Vad blev din största framgång under 2012?
 
Största framången 2012 lär nog vara när vi kom under 100 i celltal i tanken. Känslan där liksom! WOW!
 
Annars är det arbetet med mitt självförtroeende som är mycket starkare nu!
 
 
 
Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
Att umgås mera med A. Eftersom jag har den livsstil jag har och hon bor ca 7 mil härifrån blir det svårt. Lika så att umgås med J som bor typ 14 mil härifrån! Hon och jag är som handen i handsken tillsammans. Synd att det ska vara så långt mellan oss.
 
 
 
 
Ponnytravet, men det kommer inte igen tyärr. Hästarna har låntas ut och jag har inte betalat in licensen eller till ponny klubben. Jag får nöja mig med att kika på när Jullan och Pumba tävlas av någon annan. Det känns hårt, men ändå bra.Dom får ju göra det dom älskar att göra.
 
 

Hur skulle du beskriva din stil 2011?
Blandad kompott. Rosa skitiga arbetsbyxor, rutig skjorta och stövlar med en skvätt koskit i håret och ansiktet. (;

Vad ser du mest framemot med år 2012?
Att se hur gården, korna och kalvarna utecklas. När våra egna kvigor börjar kalva. Att se hur mitt och Oskars förhållande utvecklas. Att arbete framåt och få i ordning en riktig kalvnings avdelning, sjukavdelning och sinkoavdelning. Att utveckla mig själv inom träningén utav pole dance.

Största misstaget?

Jag säger så här. Jag har gjort många misstag, men ångrar inget. Gjort är gjort liksom. Största misstaget var att gå tillbaka till mitt ex och att jag ens flyttade dit.