Piganlina

I´ll keep believing.
Ojojoj, fullt upp idag. Haft foder rådgivaren på besök. Korna ligger bra till i mjölk till förhållandet av det foder vi ger dom. Bara proteinet som är lite lågt som vi ska finslipa genom att slänga i lite klöverbal i mixern. Fick en massa beröm för kollen vi har på brunster och semineringar. Och jag håller med henne. Vi har jävligt bra koll på det.
 
 
 
 
 
 
 
Annars har jag mjölkat nu ikväll som gick hur bra som helst! Även seminerat ett par kor.
 
Gårdsbesöken under gårdagen var jäkligt roliga! Mycket människor och sen lite egna idéer om hur man ska bygga till för sinkorna senare. Tänkte jag ska slänga upp bilderna ifrån de två gårdarna under morgon dagen. För nu vankas sängen.
Malin Sundin

Tjenixens :-)

Ni behöver inte fler djur? Har ett gäng dräktiga kvigor till salu...

Svar: Tyvärr behöver vi just nu mjölkande kor. Annars hade kvigorna varit intressanta! (:
Piganlina

Linnéa Åström

Hej! Hittade hit som av en slump men jättekul att läsa om fler kointresserade tjejer som är bönder! Jag och min sambo står i startgroparna för att ta över svärföräldrarnas gård med 30 holsteinkor. Jag jobbar för tillfället på en gård med 120 mjölkande kor och grop men har sagt upp mig för att börja jobba hemma och dessutom ska svärfar betala seminkursen för mig :) Ojdå det här blev ett långt inlägg, men du gör det bra! :D

Svar: Kul att du hittat till mig! Har dock inte haft internet på mer än en månad och mycket för mig, men nu är jag på gång igen! (: Gud vad kul att ni ska ta över! Jag önskar er all lycka!!! Seminkursen kommer vara grymt rolig och du kommer träffa ya människor du kommer ha kontakt med i framtiden! (: Jag tackar ! (:
Piganlina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress